Tanulószoba *Önismeret otthonra

Hosszú évek tapasztalata, hogy szükségünk van olyan anyagokra, melyek segítenek, támogatnak minket a hétköznapokban. Mankók ezek, olyankor szükségesek amikor valami probléma merül fel az életünkben. Ezekhez az anyagokhoz újra és újra hozzá lehet nyúlni, újra lehet olvasni, értelmezni.

Más, több mint egy könyv, mert esszenciális tudást tartalmaz, olyan tudás magokat, amelyek ha általad gondozva lesznek, szárba szökkennek, virágzanak, majd termést hoznak. Egy jó film vagy könyv is sokat segíthet, felemelhet, tovább lendíthet, inspirálhat…

…de vannak olyan pillanatok, amikor olyan minőségre van szükségünk, ami a Lelkünk ajtaján kopogtat.

Ha szeretnél tudatosan élni, akkor a problémákra előre fel kell készülni, Lelked kertjében Rendet kell tenni. Ki kell gazolni, az odavaló növényeket kiválasztani, telepíteni.

Hisszük, tudjuk, és naponta tapasztaljuk, hogy a magunkba fektetett idő, és munka megtérül. Kihívásaink kevésbé fájdalmasak, és mélyek, gyorsabban térünk észhez, és találjuk meg megoldásainkat az adott helyzetre. Kihívás mindig lesz az életben, mert fejlődnie mindenkinek kell, csak az nem mindegy, hogyan reagálod le…

Tanulószobán is megtanulható, elsajátítható önismereti csomagjaink: 

A tudás csomagokat e mailben küldjük ki neked, és magad dolgozod fel. Ha kérdéseid vannak, természetesen segítünk, támogatunk téged. Egyéni ritmus a saját teredben.

Érdeklődni, megrendelni lehet: 06-20-410-05-07,  infovaradiandi@gmail.com 

%d bloggers like this: