Számmisztika *Tanulószoba

Mindenkit egyre jobban érdekel, hogy mi van a látható, halandó világon túl… rezgések… LÉLEK.

Egyre többen keresik tudatosan helyüket a világban, és természetesen ezzel együtt Önmagukat. Azt az önmagukat, aki a személyiségen, viselkedésen túl van, azt az Ént, aki közel van az érzésekhez, a láthatatlan világhoz, a Lélekhez.

A számaink, születési dátumunk, és a nevünk (miután minden betű számértékkel bír), megmutatnak valamit ebből a láthatatlannak tűnő, inkább csak érezhető, finoman érzékelhető világból, és ezzel közelebb visznek minket a saját válaszainkhoz, igazságunkhoz, önmagunkhoz.

Ebben a csomagban olyan alap tudásmagokat szórtunk el neked, melyek segítségével megismerheted a számok alapjelentését, megtudhatod, mit jelent, az, hogy Napszám, ami megmutatja, hogy mit üzent neked erre az életre a Lelked, miért jöttél ide, a Földre.

Megtanulhatod, hogy mit jelent a Sorsút, Sorsszám, azaz mi a feladatod az életedben, és milyen úton haladj, hogy az útról ne térj le, elkerüld a zsákutcákat, kitérőket.

Felfedezheted, hogy neved alapján mi a családban a feladatod, egyáltalán miért oda születtél meg, mit üzen a vezeték, vagy család neved. Keresztneved megmutatja, hogy a név választásakor mit üzent a Lelked a szüleidnek.

Megtanulhatod, hogy mit jelent a személyes év fogalma, mi az adott évben a feladatod, milyen ajándékokra, és kihívásokra számíthatsz.

Ha Időt, és Teret szánsz ezen minőségek megismerésére, önmagadhoz, feladataidhoz, Lelkedhez, és Sorsodhoz egy nagy lépéssel közelebb kerülhetsz.

A tananyagot e mailben küldjük el neked. (100 oldal) 

A csomag ára: 20.000 ft amit előzetes megbeszélés alapján átutalással, vagy személyesen fizethetsz be.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Az itt megtanult, elsajátított tudás nem elegendő ahhoz, hogy tanácsadó lehess! Ha tanácsadóként szeretnél dolgozni, akkor mélyebb, összetettebb tudás szükséges.

Ez a lecke csomag azoknak lett összeállítva, akik betekintést szeretnének a Számmisztika, Numerológia világába, és önmagunkra szeretnének rálátást kapni.

%d