Bach-virágterápia *Tanulószoba

A Bach-virágterápia az egyik legfinomabb módszer az alternatív és kiegészítő terápiás módszerek között. Hatékonyságát kiválóan bizonyította az elmúlt évtizedekben.

A Bach-virágok megérintik Lelkünket és ezzel segítik, támogatják az öngyógyító folyamatok beindulását, kiteljesedését, illetve lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy önmagunkkal, érzéseinkkel, gondolatainkkal, egy új szinten ismerkedjünk meg.

A Bach-virág esszenciákat, és kártyákat használhatjuk önismereti fejlődésre, illetve az elkezdett önismereti út megtámogatására, segítésére. 

Itt, a Tanulószobán megtanulhatod, hogy a 38 növénynek, mi az alapjelentése, illetve mindegyikhez tartozik önismereti feladat, amit elvégzhetsz, és ezzel önmagadhoz egy lépéssel közelebb kerülhetsz.

Használhatod tudatosan, akár napi szinten. Reggel kihúzhatsz egy kártyát, és megfigyelheted, hogy a napod folyamán hogyan jelenik meg az a minőség, mi az amit üzen, tanít neked. Megnézheted, hogy melyek a te karakter növényeid, milyen alaptulajdonságok jellemeznek téged. Választhatsz kártyát egy-egy felmerülő kérdésre, segítségével megnézheted, hogy melyik belső minőségedet érdemes erősítened egy feladat, probléma megoldáshoz. Pl: Nebáncsvirág=türelem

Bizonyos élethelyzetben, amikor segítségre van szükséged, használhatod a kártyát, és az eszenciákat a probléma, feladat megoldásához, hogy hamarabb visszatalálj a Lelki békédhez.

A kártyákat mi készítettük, egyedi darabok, és ehhez a csomaghoz ajándékba kapod, postán küldjük el neked.

A tananyag 70 oldal,  e mailben küldjük el neked. Minden virág minőséghez tartozik önismereti feladat. 

A csomag ára: 25.000 ft amit előzetes megbeszélés alapján átutalással, vagy személyesen fizethetsz be. (Tartalmazza a Bach-virág kártyacsomagot is)

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Az itt megtanult, elsajátított tudás nem elegendő ahhoz, hogy Bach-virágterapeuta, tanácsadó lehess! Ha tanácsadóként szeretnél dolgozni, akkor mélyebb, összetettebb tudás szükséges.

Ez a lecke csomag azoknak lett összeállítva, akik betekintést szeretnének a Bach-virágterápia világába, és önmagunkra szeretnének rálátást kapni.

%d bloggers like this: