Ki éli a te életed?

 Kategória: Családállítás, családgyógyítás

Nehéz a mai világban megőrizni a középpontunkat, túl sok az inger, túl sok a külső negatív körülmény mely meghatározza az élethez való hozzáállásunkat. Mindeközben megfeledkezünk arról, ami nekünk fontos. Megfeledkezünk a saját életünkről. Eltévedünk, elveszünk….

Elveszítjük a kapcsolatot önmagunkkal, az érzéseinkkel. Fáradunk… Éjszaka már nem alszunk, aggódunk.

Segítünk, de mi magunk is segítségre szorulunk, mert bajban vagyunk. Vajon ki az, aki a zűrzavarban meglát minket? Ki fogja azt mondani, hogy “állj meg, és egy pillanatra ülj le”. Ki fogja azt mondani, hogy: “aggódom érted”!?

Emlékszel még arra amikor önmagad voltál, amikor úgy érezted, hogy imádod az életed? Volt ilyen? Voltál valaha fontos saját magadnak? – nem önzőségből, pusztán azért, hogy a kiegyensúlyozottságot megélhesd, hogy érezd, hogy jogod van az életedhez. Mert bizony jogod van, és fontos, hogy Te jól legyél. Mert Te is fontos vagy valakinek, mert Te is az Egység része vagy… Nem több és nem kevesebb.

Kívánom neked, hogy visszatalálj a saját életedbe, önmagad belső terébe. Időnként tedd azt, amit szeretsz, tápláld a Lelked, ragyogtasd ki a fényed.

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

Korábbi cikkek
0