Az élet nem rólad szól, hanem érted történik!

 Kategória: Lélekgyógyászat, Életgyógyászat

Minden ami történik veled az életedben, minden találkozás, és esemény azért jön létre, hogy te felismerhesd benne azt az üzenetet, amivel tovább léphetsz. Előző életeinkből jövünk, ahol már elértünk egy tudatossági szintet. Ebben az életünkben egyrészt emlékeznünk kell arra, hogy meddig jutottunk el az előző életeinkben a fejlődésünkben, másrészt tovább kell fejlődnünk, hogy egy következő életben megint tovább léphessünk. Az életünk nem csak erről az életről szól.

Előző életeink összességét, és következő életeink összes lehetőségét magába rejti a pillanat, amit most élsz meg!

Amikor így tekintesz az életedre, a lehetőséget adsz önmagadnak a fejlődésre. Megengeded magadnak, hogy elrugaszkodj a kollektív tudatosságtól, gondolkodástól, és már úgy nézed a helyzeteket, hogy felismerhesd benne valódi helyedet, és lehetőségeidet.

Ha mostantól így tekintesz a világra, számodra egy új dimenzió kapuja nyílik meg: a szabadon létezés lehetősége.

Emberekkel találkozunk, helyzeteket ad az élet nekünk, és mi szabadon eldönthetjük, hogy ki az akihez kapcsolódunk, és mi az, amiben részt veszünk. Találkozásaink lényege egymás felismerése, és annak meglátása, hogy azért találkozunk össze, hogy együtt jobbá-többé legyünk. Találkozásaink, kapcsolódásaink nem csupán rólunk szólnak. Lehetőséget kapunk a találkozásban arra, hogy itt, ebben az életben valamit együtt csináljunk. Összefogásunkból, egymás támogatásából szüntelenül tanulunk, majd idővel ha szükséges elengedünk, tovább lépünk. Kapcsolataink többsége csupán átmeneti, nincs egymással hosszú távon feladatunk.

Vannak, és lesznek emberek körülöttünk, akiket az első pillanatban a Lelkünkben ismerünk fel. Ezekből a pillanatokból egész életre szóló kapcsolódások lesznek, és ezekből a kapcsolatokból mindig valami új lehetőség születik meg. Olyan valami, ami túlmutat rajtunk, ami nem rólunk, hanem az életről, a létezésről szól.

Az élet értünk történik úgy, ahogy…szolgál és vezet minket, emlékeztet valamire amit együtt kezdtünk el, és most, hogy találkoztunk újra, folytathatjuk vagy befejezhetjük a közös történetünket.

Az élet, a Sors vezet minket…egyszerűen csak engedd meg, hogy történjen, és légy jelen, hogy ne mulaszd el a legértékesebb pillanatokat az életedben!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

Korábbi cikkek
0