Légy éber…

 Kategória: Lélekgyógyászat, Életgyógyászat

A mindennapok szintjén nem vagyunk tudatosak arra, hogy kik azok az emberek, akik új emberként, vagy visszatérő újként megjelennek az életünkben. Pedig ezek az emberek, az energiák szintjén, kinyitják vagy becsukják az ajtót valakinek.

Amikor egy ajtó bennünk kinyílik, régóta nem látott, nekünk kihívást jelentő régi kapcsolatok jelennek meg az életünkben. Fagyos, hideg szélként lépnek be életünk terébe, és a jelenlétük lefagyaszt minket. Nem értjük mi történik, hogy kerültek ide?! Hiszen mi nem hívtuk őket, nem kértük meg, hogy újra az életünk része legyen. Egyszer csak ott termett…Hogy lehet? Mit akar tőlem? Azt hittem, már lezártam, és nem kell többet foglalkoznom vele…

Amikor valaki érkezésével egy ajtó becsukódik, azt fogod érezni, hogy könnyebb lett az életed. Valahogy a helyedre kerültél általa, és ennek köszönhetően, kezd a helyére kerülni minden és mindenki az életedben. Nem a kinti világban, hanem benned. A nyugalom mindennapjaid része lehet, és azt érezheted végre, hogy valaminek, ami eddig feszített vége lett…

Jönnek-mennek az életünkben az emberek, és érkezésükkel, távozásukkal komoly energetikai hullámokat gerjesztenek. Figyelj oda, légy résen, és amikor azt érzed, hogy egy ember érkezése és jelenléte kinyitotta az ajtót benned, vedd észre a Sors által emlékeztetőként odaküldött régi embereidet, és már ne maradj benne a játszmában, lépj ki, magadban az ajtót csukd be!

Zárd be az ajtót azoknak az embereknek, akik bántottak, ártottak a múltban neked, és mostantól légy éber arra, hogy ki az aki belép az életedbe, és figyeld, hogy jelenlétének köszönhetően mi változik benned, az életedben.

Légy hálás azoknak, akik azért tértek vissza az életedbe, hogy benned az ajtók bezáródhassanak, és ezáltal neked nyugalmat, békét hoztak.

Légy éber, figyelj, légy jelen az életedben!

Együttérző szeretettel: Váradi Andrea

www.talentumok.com

Korábbi cikkek
0