Virtuális ígéretek.

 Kategória: Önismeret, öngyógyítás
A mindennapi tudatosság, és a minőségi önismeret egyre szükségesebb számunkra. Világunk útvesztőiben ezek nélkül nem lehet kiutat találni. Tudatosság, hogy a fókuszt meg tudjuk tartani, és önismeret ahhoz, hogy kiszámíthatóvá válhassunk önmagunk számára.
Jelenleg szinte minden arról szól, hogy csak virtuálisan kell részt venni, nem kell bevonódni, elég megnézni, elolvasni…
Most, ebben a világban nagyon fontos gondolkodni. Észrevenni, tetten érni azokat a helyzeteket, ahol el tudsz veszni. Meglátni a hamis ígéreteket, nemet mondani igen helyett arra, ami értéktelen. Meg kell tanulnunk újra kérdezni, összefüggéseket keresni, ténylegesen megérteni a valótlanságok mögött a lényeget.
Légy résen, mert ha nem figyelsz, elveszel. Ugye te sem hiszed el, hogy ha elolvasod egy étel receptjét, akkor elkészült az ebéded?!
Gondolkozz, és olyan dolgokra használd az idődet, ami valóban értékes. Világunk telis-tele van értékesnek kikiáltott, értéktelenségekkel. Megtalálni az értékes dolgokat, és embereket már nem egyszerű, de nem lehetetlen. Ha szükséges, küzdj meg magaddal újra, és újra, hogy végül jól gyere ki belőle…Te vagy a lényeges önmagad számára, de ha te magad is lemondasz magadról, ha elhsized, hogy semmit sem kell tenned ahhoz, hogy stabil, egészséges, egységes lehess, akkor ott vége van minden változás lehetőségének.
A változáshoz TE kellesz! Belevonódás, részvétel, cselekvés, tettek kellenek! Gyere, és vegyél részt a saját változásodban, saját életedben!
Ha nem vagy résen, vezetnek…
…mozdulj meg! Indulj el! Vegyél részt, vonódj bele a saját fejlődésedbe!
Végtelen szeretettel: Váradi Andrea
Korábbi cikkek
0