A teljesség felé.

 Kategória: Önismeret, öngyógyítás

A semmiből indul útjára a vágy, hogy megtörténhessen a megnyilvánulás. Kiszakad, az egészből a rész, elindul egy élet a Föld felé. Teljesnek tűnő, kerek, egész. Belsejében emlék töredék. Életekből, emberektől, helyzetekből. Magával hozza, és egy idő után majd megmutatja.

Először még tiszta, mint egy fehér lap, nem látsz rajta lenyomatokat. Nem tudja megmutatni a tapasztalatokat. Csak van, él, létezik, visszatért. S mert itt van, elindul újra a folyamat, az egész részekre bomlik, tanul, tapasztal, majd visszatér.

Ahány féle a megszületés, annyi féle a visszatérés. Van, aki siet visszatérni, mert azt érzi, odaát könnyebb lesz neki. Sürgeti, sietteti, mert akkor még nem tudja, hogy az életben tapasztalt fájdalom egy részét az ember magával viszi, és odaát is vele marad, nem lesz könnyebb neki. Szabadulni volna jó, de valamiért nem engedik…nem lehet idő előtt kilépni, és a teljességbe visszatérni. S, hogy mikor van itt az idő, azt ember el nem döntheti. A megfelelő időben egyszerűen megtörténik.

Talán nem is tudjuk amikor fáj, sajog, hogy minden lépésünkkel, a teljesség felé szeretnénk lépni. Oda vágyunk vissza, ott akarunk lenni. Ahol minden jónak, kereknek, egésznek tűnik.

A teljesség felé lépni, hozzá egyre közelebb kerülni, nos ehhez az életben kell lenni. Csak itt lehet elég tapasztalatot, tudást, bölcsességet szerezni. A teljesség felé elmozdulni…minden nap, minden percében ez történik. Minden cselekvésed, tapasztalatod, ezt erősíti. A teljesség felé szinte húzza az embert valami, s ha hagyod, szinte magától megtörténik. Részekből újra egészek lesznek, és hozzá adódnak az eddigiekhez. Több leszel egy élettel. Annak minden jó és rossz érzésével.

A teljességből indultunk el, és oda visszahív valami, de egy bizonyos távolságra a kiindulási ponttól mindenkinek el kell jutni, mert az élet körforgásába csak így tudsz belekerülni. A teljességre a Lélek emlékszik, a személyiségünk elképzeli, és a kettőből egy harmadik igazság születik. A TE ezéleti teljességed, amiben benne vannak a vágyaid, álmaid, jó és rossz tulajdonságaid, kihívásaid, jutalmaid. Benne vagy te, úgy ahogy vagy, olyannak amilyen vagy. Mindennel együtt. Részek, és egészek együtt.

A teljesség felé tartunk, jó úton haladunk.

A teljesség a részed, kapcsolódj vele, tapasztald meg.

Teljes vagy, és közben részek. Részek összessége, amiből egész lesz.

Bárhol is vagy, bármerre is tartasz, oda jutsz majd vissza, ahonnan elindultál egyszer: A Végtelen Térbe.

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea

Korábbi cikkek
0
sors