Köztünk élnek…

 Kategória: Önismeret, öngyógyítás

Átlagosak, és átlag felettiek. Vannak köztünk olyanok, akik más feladattal, valahonnan máshonnan érkeztek. Itt vannak közöttünk, s talán sokaknak fel sem tűnnek. Emberi testbe bújt magasabb minőségek. Mást, többet, és tisztán látnak. Valahogy másképp látják a világunkat, és az embereket.

Entitások, magasabb minőségű szellemi lények. Itt vannak körülöttem, és körülötted. Figyelnek, látnak minket. Közvetlen kapcsolatuk van az égiekkel. Előre látnak sors eseményeket, mégis úgy tesznek, mintha ők is a boldog tudatlanság állapotában szenvednének. Nem azért jöttek, hogy bármit megítéljenek. Ha bajban vagy, ők azok, akik mindig megtartanak téged.

Lényük a nyugalom, szívük a szeretet Terében. Ez az ő otthonuk, ahova te is betérhetsz. Megpihenhetsz, szusszanhatsz, és aztán ha úgy érzed, tovább mehetsz.

Talán már te is találkoztál valamelyikkel. Talán fel is ismerted, hogy más, mint a többiek. A szeretet magját próbálják elültetni benned. Kérik, hogy gondozd a magadba vetett hitet. Hiszen ha megteszed, közvetlen kapcsolatba léphetsz vele, és ő így tudni, érezni fogja, amikor bajban van az életed, és egyszerre csak ott terem…vagy ő, vagy valaki, aki képes és tud neked segíteni.

Azért vannak itt, hogy jobbá tegyék az embereket. Ha most azt kérdezed, hogy végzik a munkájukat, ha mégis ilyen gonoszak az emberek?… képzeld csak el, hogy mi lenne akkor, ha ők sem lennének! Talán a Föld is megrázta volna már magát, és akkor ezek a sorok soha nem kaptak volna tintát.

Ne vond kétségbe az erejüket és ne mond hiábavalónak a létezésüket. Lásd meg, hogy a legnagyobb bajban, amikor úgy érzed elérkezett a te végzeted, ott akkor ők megjelennek.

Ott vannak ők az utcán, az áruházban.

Ott vannak a beteg ágy mellett.

Ott vannak a csendben, a magányban.

Ott vannak a fodrásznál, a kozmetikában.

Ott vannak a Lelked gyógyításában.

Ott vannak az autóban a dugóban.

Itt vannak velünk, fogják a kezünket. Vezetnek, haza kísérnek, amikor eljön az ideje.

Ha hiszed, ha nem, ezek az angyalok köztünk élnek!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

Korábbi cikkek
0