Új év indul a Maya naptárban!

  • 2023.07.26.-2024.07.25.

A Mindenségben óriási változások zajlanak, látható és láthatatlan szinteken megmozdult minden. Senki nem látja még pontosan, nem lehet megfogalmazni, szavakkal jellemezni, csak érezni tudjuk. Ez a változás most teljes elköteleződést kíván. Elköteleződést a fejlődés, változás mellett, az út mellett.

Elengedni a régi törvényszerűségekhez való ragaszkodást, a sémákat, a régből hozott megoldásokat, ötleteket. Elengedni mindenkit és mindent, ami visszatart attól, hogy valódi önmagadként élhess. Felszedni végre a horgonyt, és megengedni az áramlatnak, hogy vezessen.

Dönteni Önmagad mellett, önmagadért, és minden helyen, és helyzetben megőrizni elsőbbségedet, hogy ezzel megőrizhesd Fényedet. A Fényt választani, tudatosan élni, tapasztalni, megengedésben létezni.

A Szellemi törvények szerint, Lélekből, szívből, tiszta érzésekből élni, Léleklétezővé válni. Szárnyalni, repülni, a csillagok között járni, Istennel közösen álmodni egy szebb jövőt, egy új világot teremteni.

Az EGYSÉG, egészség, teljesség emléke ott van a szívedben! Emlékezz! Nyisd meg a szívedet, emlékezz az Egységre, a teljességre, a küldetésre, és engedd, hogy a hiány betöltődjön benned, hogy sajgó sebed begyógyuljon, fájdalmad elmúljon. Add át magadat a gyógyulásnak, engedd, hogy megtörténjen!

Ez az az életed, ahol teljes életet élhetsz! Megkaptál hozzá mindent! S ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a teljességhez, akkor egyszerűen légy tudatos erre és keresd! Keresd meg azt, ami betölti a hiányérzetedet, és légy megint teljes.

Az élet veled együtt teljes! Vegyél részt benne, légy te is a része!

Légy mostantól önmagad, add oda azt, amit csak te adhatsz. A figyelmedet, gondoskodásodat, szeretetedet. Nem kell elmondanod, nem szükséges szavakba foglalni mindazt, amit nem lehet emberi szavakkal kifejezni.

Készülj minden találkozásra, melegítsd fel szívedet. Ünneplőbe öltözött szívednek minden kedves, és a lehetőségek száma végtelen. Egyszerűen csak légy ott, ahol tudod, érzed, hogy jelenléted elengedhetetlen. Szerezz meglepetést önmagaddal mindenkinek!

Jókor lenni jó helyen, jó időben. Hinni, tudni, hogy vezetve vagy. Engedni az érzésnek, hogy most van ideje, most kell megtenned. Felismerni a pillanatot, ami végtelenné válhat. Meglátni magunkat egymás szemében. Kimondani, hogy: „Köszönöm, hogy vagy nekem, sokat jelentesz!”

Tiszta Lélek vagy, kedves ember!

Tiszta Lélek, meleg szív…ez lehet a megoldás az élet legnagyobb kérdéseire, és ez az újra kapcsolódásunk alapköve.

Amit én szeretnék most adni neked, az az a Szeretetet, ami feltétel nélkül elfogad. Fogadd el tőlem kérlek a Szeretetet, engedd a szívedbe. Engedd, hogy a kővé dermedt szívedet felmelegítse. Engedd, hogy te magad is újra érezd a szeretetet azok felé, akik most ebben a pillanatban a legfontosabbak neked. Nem számít, hogy hol vannak, hogy élnek-e vagy már meghaltak…te csak szeress! Szeress úgy, ahogy még sosem szerettél eddig…és figyeld meg, megváltozik benned, és körülötted minden!

Lélek vagy…Fényből, Szeretetből.

Meleg szívvel, meleget adj!

Figyelj! Mozdulj! Érezz! Oszd meg!

Léleklétező vagy, mostantól így kell élned! Őrizd meg a Fényt, a Fényedet, és tartsd magasan…most már csak ennyit kell tenned!

Veletek vagyunk az energiák Terében: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: