Jogi nyilatkozat.

Jogi Nyilatkozat

Váradi Andrea és Dömötör Aletta, mint a Talentumok.com oldal tulajdonosai és üzemeltetői, tájékoztatja az oldal látogatóit, hogy az általa végzett tevékenység kizárólag önismereti tanácsadásnak minősül. Egészségügyi tevékenységi körbe nem tartozik.

Kijelenti továbbá, hogy a személyes tanácsadás során semmilyen betegséget nem kezel és nem gyógyít. A közös munka célja az önfejlesztés, önismereti munka. A folyamat során feltárt információk semmilyen esetben nem használhatóak diagnózis felállításáraPszichés, illetve pszichiátriai betegségben szenvedő embereknek nem áll módjában segíteni. Pszichoterápiás tevékenységeket nem végez. Tevékenysége támogató jellegű és nem tartozik a terápiás tevékenységek közé.

Szerzők nem vállalnak felelősséget az oldalon található információk helyességéért és az azok felhasználásából adódó semmilyen közvetlen vagy közvetett egészségügyi vagy egyéb károkért. Betegség esetén minden esetben szükségesnek tartja az orvosi diagnózist, illetve kezelést.

Az oldalon közzétett írások, információk segítő szándékkal, ismeretterjesztő jelleggel, önismereti fejlődés céljából kerülnek közzétételre.

Váradi Andrea és Dömötör Aletta.

Post navigation

%d bloggers like this: