talentum

REND-SZER-TAN:Rend-Szeretet-Tanulás=Tudatosság

MI úgy gondoljuk, és azt tapasztaljuk, hogy a mindennapokban a legfontosabb a Rend ismerete, a Szeretet megélése, a folyamatos fejlődés, tanulás. 

Az általunk ismert módszerekből létrehoztunk egy új REND-SZERT. Szeretnénk ezt a rendszert minél több emberhez eljuttatni, megmutatni, megtanítani.

Mit jelent a tudatosság?

Tudatosság az, amikor tudatában vagy, azaz tudod, mi történik veled éppen. Aki tudatos, az autonom személy. Mit jelent autonom személynek lenni? Autonom az, aki képes önmagát irányítani, képes felelősséget vállalni sorsáért, érzelmeiért, viselkedéséért, gondolataiért, tetteiért. Az ilyen ember meg tud szabadulni az adott helyzethez nem tartozó, és azzal össze nem egyeztethető érzéseitől, vélekedésektől és hiedelmektől. Független emberként lát, hall, szagol, tapint, ízlel, vizsgál és értékel. Nem befolyásolják a régi beidegződések, képes ezeken felül emelkedni, képes a világot a saját tapasztalatain, érzékelésén keresztül vizsgálni, szemlélni. Úgy lát, ahogy éppen lát, és nem aszerint lát, ahogy megtanították őt látni.

A tudatos ember tisztában van az élet nagyságával és értékeivel. Csodálja a természetet és az élőlényeket. Tudatosság az is, hogy megtapasztaljuk az Univerzumnak a számunkra már megtapasztalható és elérhető részét és tudjuk, hogy a Mindenségnek vannak még felfedezésre váró titkai. A tudatos ember képes meglátni az élet apró titkait, csodáit, képes ezeken elidőzni.

A tudatos ember odafigyel önmagára, teste jelzéseire: tudatában van, hogy mikor feszült vagy éppen laza, mikor nyitott a világ felé és mikor zárkózott. Ismeri érzései és képzelete belső világát, nem fél tőle és nem érez szégyent emiatt.

A tudatos ember odafigyel másokra, meghallgatja őket, megértő visszajelzésekkel támogatja a másikat. Energiáit nem arra használja, hogy kérdéseket tegyen fel, ellentmondjon, hanem megpróbál valódi kapcsolatot kialakítani a másikkal, figyel rá, részt vesz a beszélgetésben és keresi azt az új nézőpontot, amit odaadhat a másiknak, hogy azáltal ő is rálásson valamire, saját igazsága helyességére vagy éppen helytelenségére.

A tudatos ember teljes lényével a jelen pillanatban van. A teste és az értelme összhangban reagál a pillanatra, nem jellemző rá, hogy miközben csinál valamit, gondolatai elkalandoznának. Aki igazán tudatos, az tisztában van vele, hogy hol van, mit csinál, és hogyan érez mindezzel kapcsolatosan. Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy tudatában vagyok önmagam nagyságának, tudom, hogy Szellemi létező vagyok, aki emberi testben tapasztal éppen. Ha ezzel azonosulok, akkor tudom, hogy nem csak a testem vagyok, nem csak az érzéseim vagyok, nem csak a gondolataim vagyok…ennél jóval több és kerek egész vagyok!

Lélek vagyok, Fényemmel világítok, gondolataimmal megértek és tovább gondolok, érzéseimmel támogatok, és fizikai testemmel szolgálok. S mindezt úgy teszem, hogy önmagammal egységben vagyok, elégedett vagyok és boldog.

A tudatos ember valódi kincs a világunkban. Ők azok, akik ismerik a titkokat, látják, a láthatatlan, megértik az érthetetlent, felismerik a felismerhetetlent. Tudnak és befogadnak mindent. Ők azok, akik képesek továbblépni, elengedni, újra kezdeni, másokat szolgálni, segíteni, bátorítani, erőt adni.

Tudatosnak lenni azt jelenti, hogy jelen vagyok az adott pillanatban, nyitott szívvel, készen arra, hogy aminek meg kell történnie, az megtörténjen.

Új rendszerünkkel azokat szeretnénk segíteni, akik nyitottak arra, hogy tudatossá váljanak, azokat keressük, akik megoldásokat keresnek az életükre, élethelyzeteikre.

A rendszerhez tartozó módszerek a teljesség igénye nélkül: 

* Bach-virágterápia, Integrál filozófia, Szín-terápia, Maya szimbólum rendszer, NLP, Családi rend elmélet, NAK (Neuro asszociációs kondicionálás), Tranzakció analízis, EMK (együttműködő kommunikáció)

A rendszer megnevezése: 

BLUE ENERGY SYSTEM-RENDSZER ELMÉLET ÉS GYAKORLAT 

B.E.S. REND-SZER-TAN 

Rend-Szeretet-Tanulás = TUDATOSSÁG

Blue Energy System = Természetes állapotaink. Egység van, Tér, Rend, Egészség.

Ehhez az állapothoz tartozó fogalmaink: Könnyedség, Kapcsolódás, Megosztás, Jóság, Kiegyensúlyozottság, Nyugalom, Harmónia, Benső Béke, Megnyugvás, Életöröm, Bizalom, Szeretet, Változás, Elköteleződés, Odatartozás, Egység, Hit, Időtlenség, Energia, Lét.

Tudatlanságunkkal felnőttkorunkra természetellenes állapotokat generálunk.  Értékrendünk, hitrendszerünk, meggyőződéseink alapján. Így itt kétség van, idő van, rendezetlenség van, aminek következménye lehet, hogy kibillenünk, szétesünk, megbetegszünk.

Elveszítjük természetes állapotainkat, kétségbe esünk…

Szeretnénk megmutatni az utat  természetes állapotainkhoz… tarts velünk!

  1. Alap tanfolyam: Március 31.-Április 1.-2. (10.00-17.00)
  • Részvételi díj: 60.000 ft/3 nap
  • Haladó tanfolyam: 2017. ősszel

A tanfolyamok elvégzéséről igazolást állítunk ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Családállítás, meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Öngyógyító kommunikáció.

%d blogger ezt kedveli: