A szeretet angyala

Él egy Angyal a Földön, ki már régen született, ősidők óta benne él a szívekben. Akkor érkezett, amikor az első érző lény feleszmélt, hogy szüksége lesz a szívére, az érzéseire. Kopár volt a világ nélküle. Sápadt arcok, sápadt tekintetek. Érintések nélküli nemzetek. Szeretet nélküli szívek.

S aztán jött Ő, a szeretet angyali energiáival! Megérkezett, hiszen az érző lények igent mondtak az érkezésére. Kérték, hogy jöjjön, tartson velük, a szív ölelő érintésében bontakozzanak ki együtt. Így aztán már nem csak sápadt arcok járkáltak fel-alá, hanem az élettől kicsattanó arcok, gyönyörű és sugárzó tekintetei felélesztették az utcát. Ez az Angyal nem fáradt el, ráncok nem borították el. Fiatalon tartja az, hogy az élettel egybe fonódott az ő ereje, hogy az élet velejárója lett az ő érkezése.

Mosolyával ölelt amikor megszülettél, félve óvott, amikor hibát követtél. Melletted állt, amikor a magány zárkáját magadra csuktad, és aztán kísért kifelé, amikor újra az életet választottad. Örült veled amikor boldog voltál, és gyengéden támogatott, amikor szomorúvá váltál. Ott van veled minden pillanatban, ott él benned, minden sóhajodban. S amikor téged eltemetnek, ő gondosan kíséri majd a Lelkedet. Vigyázza és óvja ide lent, és irányt mutat oda fent.

Rácsodálkozhatsz mint egy kisgyermek, kinek arcát először érinti a tavasz tündére. Rácsodálkozhatsz az érzésre…mi az, hogy szeretet. A szeretet angyali energiája nem adta fel. Itt dobog, itt él a szívekben. Az enyémben és a tiédben. Össze vagyunk kötve vele. Láthatod, hogy kiben él benne, kinek arcában tükröződik élete. Akinek tekintete sugárzó és tiszta, annak szívében a béke angyala. Kinek feladatai között az szerepel, hogy megvédje a szíveket, megőrizze az angyali fényeket. A boldogság könnycseppje gördül végig az arcán, amikor megérezheti a boldogságod halvány sugallatát.

Próbálj te is befelé nézni, próbálj vele kapcsolódni! Hívd segítségül, hogy megvédjen, hívd, hogy fényével beborítson téged, éltető erejét fogadd be a szívedbe, lényedbe.

A szeretet angyali energiája itt él közöttünk, itt él bennünk. Szükség van rá, hogy megérkezzünk, és szükség van rá, hogy tovább léphessünk. Itt, ebben a pillanatban teremtjük a jövőnket. Dönts úgy, hogy életben tartod az Angyalt a szívedben!

S aztán ha ezt megtetted, add tovább az embereknek, a szeretetre éhezőknek!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d