Életközép változás (válság). Életvezetés, tanácsadás.

Életvezetés, tanácsadás hozzád igazítva.

Ha úgy érzed, hogy az utóbbi időben furcsa érzéseid, gondolataid vannak, ha elkezdted már összegezni az életedet, ha úgy tűnik, hogy minden eddigi tevékenységet legszívesebben elengednél, és végre megvalósítanál valamit, ami igazán te vagy, akkor téged is érint az életközép kérdése.

Ezt a folyamatot senki nem kerüli el, mindannyiunk életében eljön az ideje, hogy tudatos számvetést készítsünk, összegezzünk, és valami új irányba induljunk el, ahol már nem a megfelelési kényszer vezet minket, hanem az az elképzelés, hogy megtehetünk bármit, mert a kötelességeinket letudtuk, a vállalt feladatainkat elvégeztük. Gyerekeink felnőttek, kirepültek, az unokák születése új szereppel ruház fel minket, de jó esetben, már ebbe a szerepbe is másként állunk bele. Másként, mert mássá váltunk útközben. Megváltoztunk, bölcsebbé váltunk. Tapasztalásaink nem voltak hiábavalóak, sokat tanultunk általuk. Itt van minden bennünk amit megéltünk, de még nem összegeztünk, nem tettük a helyére a dolgokat magunkban.

A leggyakrabban felmerülő kérdések:  Ennyi az egész? Ennyi az élet? Miért is csinálom én azt, amit csinálok? Van ennek értelme? Ki vagyok én? Jó, persze, szülő, házastárs, főnök, pénzgyár, háztartási gép – na de ÉN ki vagyok? Mi érdekel igazán?

Az Életközép kérdései mindenkit utolérnek, ez elől egyikünk sem menekülhet 😊 Lehetünk bármilyen tudatosak, törődhetünk bármennyit önmagunkkal, hihetjük azt, hogy mi felkészültünk, és könnyedén átjutunk rajta…NEM! Ez a változás, nem az a fajta!

Emlékszel még a tinédzser kori hormonális kríziseidre? Tudod, arra gondolok, amikor egyik pillanatról a másikra megváltozott benned minden, és nem értetted, hogy a közvetlen környezeted mit nem ért ezen…

45 éves kor körül, olyan mintha ugyanez a kör újra kezdődne az életünkben. Csak kicsit durvábban, nagyobb kihívásokkal, keményebb tünetekkel. Testünk, érzelmi állapotunk, mentális egészségünk teljes káoszba kerül. Krízist élünk meg mindennapi szinten. Először nem is értjük, hogy mi történik bennünk, velünk. Sokszor a külső helyzetekben megjelenő reakcióink, és a történetre bennünk keletkezett érzéseink mutatják, hogy valami nincs rendben velünk. Kibillenünk magunkból, és úgy maradunk.

Szenvedünk testileg, érzelmileg, gondolatilag, Lelkileg. Távolodunk Önmagunktól, mert még mi magunk sem értjük. Önellentmondásba kerülünk, felborul eddig stabil élet és értékrendünk.

Szétszakadunk belül, és már nem is tudjuk, mit akarunk. Elveszítjük lelkesedésünket, érdeklődésünket, egyre jobban bezárkózunk, érzelmileg magányossá válunk.

Úgy érezhetjük, innen nincs kiút…ami zajlik bennünk, arról nem szívesen beszélünk.

Szeretném ha tudnád, hogy amit megélsz, az természetes folyamat, és van megoldás!

Van lehetőség, hogy teljesen hozzád igazodva, ahhoz aki te vagy, lépésről-lépésre kialakítsuk azt a stratégiát, amivel átjutsz ezen a nehézségen is. Hidd el, túl lehetsz rajta!

Megmutatom neked azokat a lehetőségeket fizikai, érzelmi, gondolati, és spirituális szinten is, melyek segítségével első lépésként újra normális mindennapjaid lehetnek. Hónapok alatt kiegyensúlyozhatod hormonháztartásodat, és Önmagad lehetsz. Egy új minőségű TE, hiszen ennek az időszaknak is a változás, változtatás a lényege.

Komplex Életmódtanácsot szeretnék adni neked ehhez a nehéz időszakhoz, ha érdekel, keress meg az alábbi elérhetőségeken:

A tanácsadás, konzultáció nem pszichoterápia, ennél fogva a hétköznapi, egészséges, normális elmeállapottól a klinikum irányában eltérő mentális zavarokkal rendelkező betegekkel nem áll hatáskörömben foglalkozni – legfeljebb egy megfelelő szakember keresésében tudok segíteni.

%d bloggers like this: