Belső út kártyáink

A kártyák segítségével átfogó képet kaphatsz a három fő aspektus (személyiség, belső gyermek, Lélek) kapcsolatáról. A fő aspektusokhoz tartozó minőségek megjelenése a kirakásban megmutatja, hogy magadban mivel érdemes dolgoznod, merre tudsz továbblépni.

Azoknak készítettük, akik szeretnének önismeretben fejlődni, tanácsadó munkában másoknak egy új minőségben segítséget nyújtani.

Használható napi, heti választással, különböző kirakásokkal.

A kártya csomag 22 lapot tartalmaz nyomdai minőségben, + a leírást a kártya lapok jelentéséről+ kirakási módokat, hogy könnyebben használhasd.

Ára: 12.000 ft/csomag, ami a postaköltséget is tartalmazza.
Megrendelhető: infovaradiandi@gmail.com

Belső gyermek * Az ártatlan

Ártatlan az lehet, aki felett nem ítélkeznek. Aki ártatlan, az befelé figyel, behunyt szemmel. Nem néz kifelé, nem kérdez, nem keres, ő az, aki megérkezett. Megérkezett anélkül, hogy elindult volna, tudás birtokában van anélkül, hogy tanulna. Válaszai vannak kérdések nélkül. Nem siet, nem menekül, senkit el nem kerül. 

A többiek keresnek, kutatnak, cimkéznek, hibáztatnak, de amíg neked behunyva marad szemed, és megőrzöd ártatlanságodat, addig számukra láthatatlan maradsz. Amíg befelé saját magod felé figyelsz, te sem látod, és nem is hallod őket. Ártatlan vagy, és így te sosem ártasz másoknak. Sem magadnak, sem a külvilágnak. Olyan vagy, mint egy mag. Ott vagy azon a helyen, amit neked szántak, és elfogadod azt amit kapsz. Benned bizalom van, tudod, hogy hova tartasz. Tiszta Forrás vizét iszod, a Fény mutat számodra utat.

Te vagy az egyetlen, aki képes úgy tekinteni bárki másra, mint saját magára. Őrizd meg ártatlanságodat, szükség van rád a világban!

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: