Személyes Élet-Tér-Rendezés, egyéni életút kísérés.

A jelenlegi időszakban on-line tudjuk vállalni a beszélgetéseket, egyéni időpont egyeztetés alapján. 

Ha úgy érzed, hogy bármilyen életterületen, vagy témában elakadtál, szükséged van új nézőpontra, segítségre, várunk szeretettel!

Az élettér minden ami, aki te vagy. Te a családodban, a szerepeidben, önmagadban, mostani, és előző életeidben. Az élettér a Lélek tere, ami tartalmaz minden információt, és megoldási lehetőséget, amire ebben az életedben szükséged lehet. Ebben a térben benne vagy te, az életfeladat, sorsfeladatod, és az út, amin keresztül elérheted. Személyiség, és Lélek részeid egységes egésze, egy helyen.  

Ahhoz, hogy az életteredet elemezni, és értelmezni tudjuk, hogy megláthassuk a megoldásokat az aktuális szándékodnak megfelelően, a Morfogenetikus teret kell leképezzük, hasonló képen mint Családállításon. Ez a tér annyiban más, hogy a szándéknak megfelelően időtől független, így nem szűkítjük be aktuális élethelyzetre, családra, konkrét kérdésre, hanem a szándék megfogalmazásával kinyitjuk a teret, és befogadunk onnan minden információt, ami az adott ember életterét képezi le. Így komplex összefüggésrendszerek jelennek meg a térben, és ezek értelmezése, ennek megfelelően a tér energetikájának kiegyenlítése olyan válaszokat ad az adott embernek, ami ezidáig nem volt lehetséges. Egyszerre kapunk választ Szellemi, energetikai, Lelki, mentális, érzelmi szinten, sőt még a fizikai szinten is érezhetjük, a változást, változtatást, ami a szándéknak megfelelően megjelenik a térben.

A Lélek feladattal indul el az életbe, és szerencsés esetben úgy térhet vissza, hogy ezt a feladatot teljesítette. Életünk során a feladatot lépésenként tesszük meg, és ezeknek a lépéseknek is meg van a maga üteme. Különböző életszakaszaink vannak, melyek meghatároznak minket, életünket, és főként azt, hogy a feladatunkat beteljesítjük-e. Minden életszakaszra különböző érzelmi, és mentális állapot jellemző, így nem csoda, ha bizonyos gondolatok, érzelmek időnkét felerősödnek, ezzel akadályozva, vagy támogatva tovább lépésünket.

Ha ismerjük az életszakaszokhoz tartozó minőségeket, egyszerűen oldhatjuk meg azokat a feladatokat, melyek ránk várnak éppen. Felismerhetjük érzéseinket, megláthatjuk, hogy milyen aktuális gondolat minták alkotják meg belső, és külső értékrendünket, megláthatjuk, hogy mit szeretne megtapasztalni a bennünk élő Lélek, és mi az, amit a személyiségünk számára elérhetővé, megélhetővé tesz.

A személyes élettér elemzéssel, rendezéssel segíteni, támogatni szeretnénk az egyéni belső folyamatokat, és lehetővé tenni ezzel az Önmegvalósítást, a saját elrendelt út bejárását, a tudatos, boldog életet.

Amennyiben úgy érzed, hogy számodra egy új nézőpont, tapasztalás szükséges a tovább lépéshez, gyere és ismerd meg Személyes életteredet, tegyünk benne Rendet!

A következő elérhetőségeken várjuk jelentkezésedet:

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d