A Lélek-Csillag egy komplex összefüggésrendszer, több módszer segítségével láthatsz rá egyéni utadra, sors feladatodra. Új minőségű megértéseket kaphatsz, tisztábban láthatod saját magadat és utadat. A Számmisztika és a Színterápia alapjait és rendszer szabályait megtartottuk, és mégis egy teljesn új minőség jelent meg.

A Napszám, Sorsút, Sorsszám minőségeit vizsgálva, és ezeket a színekkel összeolvasva kaptunk egy üzentetet. Ezt az üzenetet neked, és nekem szánták, és ez az üzenet nem más, mint a Lélek-Csillag üzeneteA Lélek Csillag a számok tizenkettességéből, és a színek komplementeritás elvéből született. 

Ismerd meg, fogadd be a te saját Csillagodat, engedd, hogy világítson benned.

Ez a Csillag a TE Csillagod, neked szánták. Benned világít, téged gazdagít.

Nézzük, mit jelent az 1-es az új rendszerben (a teljesség igénye nélkül…)

  1. A kreatív teremtőlelek-csillag-kreativ-teremto

Te vagy az, aki érzed és éled az energiákat. Két kezedbe veszed, és teremtesz belőle. Számodra az élet kreativitás, lehetőség, hogy mindig valami újat mutass meg, újat teremts. Teremtéseid belőled jönnek létre, általad kelnek életre. Érzed, hogy mikor-minek van itt az ideje, mire van szüksége a többi embernek és aszerint teremtesz. Te magad vagy az energia, és te tudod ezt. Érzed az összes sejtedben, hogy az energia ott buzog benned. Nincs más dolgod, csak ki kell fejezned, meg kell mutatnod, formát kell adnod neki, hogy mindenki érezhesse, élhesse, kaphasson belőle. Teremts egy Új világot teremtő erőddel!

Használható egyéni tanácsadásban, terápiás munkában, önismereti úton saját magunk, és környezetünk megismerésére, megértésére.

A kártya csomag 13 lapot tartalmaz nyomdai minőségben, + a leírást a kártyához tartozó számok, és színek jelentéséről, és a kártya lapok jelentéséről hogy könnyen használhasd.

Ára: 15.000 ft/csomag, az ár tartalmazza a postaköltséget.
Megrendelhető: https://talentumok.com/termek/lelek-csillag-kartya/

0