Egyéni tanácsadás, konzultáció.

Időt és teret biztosítunk számodra, hogy megoszthasd a benned lévő fájdalmat, szomorúságot amit már évtizedek óta magaddal cipelsz. Itt leteheted a “batyudat”. Megnézzük együtt, hogy mi van benne, és tartalmát kicserélheted,feltöltheted erőt adó minőségekkel. 

Sokan kérdezték tőlünk, hogy van-e rá mód, hogy egyéni megoldást kapjanak a családi problémáikra. Sok olyan élethelyzet van amit nem szívesen osztunk meg csoportban. Azoknak szeretnénk ezen a módon segíteni, akik még nem érzik rá készen magukat, hogy eljöjjenek csoportba.

  • ha párkapcsolati problémákkal küzdesz
  • ha válás előtt vagy után vagy
  • ha meghalt hozzátartozód van, akit nehezen engedsz el
  • ha problémáid vannak gyermeked nevelésével
  • ha nem fogan meg a gyermeked, vagy megfogant és elvesztetted
  • ha úgy érzed, hogy a családodban nem találod a helyedet
  • ha szeretnél végre önmagad lenni és a saját utadat megtalálni, bejárni, akkor

Gyere és mutasd meg a batyudat! 

Tudjuk, hogy vannak nehéz sorsok, érthetetlen hazugságok, kuszaságok a családokban, és azt is tudjuk, hogyan lehet feloldani ezeket, hogy kerülhetsz ki abból az útvesztőből, amit magadban érzel.

Tetszik vagy sem, a családunkból hozunk sok mindent. Érzelmi és gondolati mintákat, energiákat. Ezek tudattalanul működtetnek minket. Amikor elegünk lesz abból, hogy körbe-körbe járunk, hogy sikerteleknek vagyunk, akkor elkezdünk megoldásokat keresni, fejlődni.

Ha úgy érzed, hogy te eddig is tetted a dolgodat, csináltad az életedet, de mostantól JÓL akarod csinálni, szeretnél magadban nyugalomra lelni és szeretnél a családodnak, párodnak, gyermekeidnek valódi értékeket átadni, akkor gyere el és beszélgessünk.

Élet-TÉR-Rendezők, Családállítók és Életgyógyászok, Lélekgyógyászok vagyunk, ismerjük a RENDET, a törvényszerűségeket és tudjuk, hogyan egyenlítődhet ki az, ami jelenleg még kusza, és girbe-gurba.

Egyéni oldásokkal, gyakorlatokkal, és a REND megismertetésével tudunk segíteni neked, hogy jól érezhesd magadat végre a bőrödben.

Ha úgy érzed, hogy eleged van abból ami eddig történt benned, veled, akkor keress minket és megmutatjuk neked hova állj a saját életedben, családodban, hogy a helyedre kerülhess végre.

A találkozáshoz időpont egyeztetés szükséges!

A tanácsadás 2 óra.

Részvételi díj: 20.000 ft, amit előre kell utalni, időpontot csak így tudunk fentartani.

Várunk szeretettel: Andi&Aletta

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

 

%d