Világom, a világban. Önismereti napok.

Megváltozott a világban minden, és mindez gyorsan, és váratlanul történt meg. Nem kaptuk kezünkbe a forgatókönyvet, hogyan működhet mostantól, és a rendező sem árulta el, hogy hol a helyünk benne.

Megváltozott a Tér, másként működik, mint eddig, más jellegzetességei vannak, másként lehet érezni, érzékelni, értelmezni.

Megváltozott minden, és ebben az új és ismeretlen világban, meg kell találnunk a megváltozott önmagunkat, és helyünket. A változás most már nem elkerülhető. Aki képes rugalmasan változni, annak lehetőségei születnek, aki képtelen erre, az az új lehetőségek tengerében elveszik.

A saját belső világunkban is új minőségek születnek, más értelmet nyernek eddig konkrét minőségek. Máshogy értelmezzük, másként éljük meg. Az elménk nem igazán tud mit kezdeni a folyton változó lehetőségekkel, így most a haladáshoz, az áramláshoz sokkal inkább a szívünk szükséges.

Hogy értelmezi a szívünk a szót, fogalmat, hogy biztonság?
Mit jelent az én, mit jelent a fejlődés, a haladás?

Találkozzunk, beszélgessünk, fejlődjünk együtt, hogy képesek legyünk lépést tartani az áramló energiákkal.

Időpont:
November 4.-8.-ig
* szerda 15.00 körül érkezünk és vasárnap 10.00 körül indulhatsz haza.

Részvételi díj: 55.000 ft, amit 2 részletben lehet fizetni. A részvételi díj tartalmazza a szállást, csütörtök, péntek, szombaton ebédet, és a szakmai programot.

Részletes információt kaphatsz és jelentkezni tudsz az alábbi elérhetőségeken:

Szeretettel várunk!

%d bloggers like this: