Új ez az érzés…

Hétvégén Családállítást tartottunk. Mint mindig, most is izgatottan várták a résztvevők. Reggel egy kicsit még mindenki szétszórt volt. Éreztük mind, hogy  valami készülőben van… aztán ráhangolódtunk a napra. Leültünk, becsuktuk a szemünket és megérkeztünk oda, ahova reggel indultunk. Kapcsolódtunk, és összefogtunk. Figyeltünk az érzéseinkre, figyeltünk egymásra.

Ez a nap, azonban mégis valamiért másnak tűnt. Éreztük, hogy most tényleg mindenki vágyik a szeretetre. Elfáradtak, kimerültek az utóbbi hónapokban. Megpihenni és töltődni jöttek. Szerettek volna kapni valamit, ami reményt adhat a nehéz hétköznapok viharaiban. Itt most valóban mindenki akarta a változást. A változás és változtatás szele lengte körül a teret. Talán most először többekben is megszületett, hogy legyen már vége…, túl sokáig küzdöttünk, túl sokáig voltunk erősek…, túl sokat szenvedtünk és igen, most készen állunk valami újra, valami egészen másra.

… és mi miért mentünk? Miért tesszük, amit teszünk? Miért a Családállítást választottuk módszerünknek?

Az élet megkeményíti az embereket. A hétköznapok túlélésre kényszerítenek. Kell, hogy legyen valami, ami megsegíti a bezárt szíveket. Ahol valaki biztonságos teret tart, és végigkísér a legnehezebb pillanatokban. Nehéz szembesülni egy gyász emlékével, nehéz szembesülni a terhekkel, és nehéz szembesülni a legnagyobb félelmekkel. Mi tudjuk és látjuk ezt. Mi is megtettük, mi is szembenéztünk. Tudjuk, hogy mit élsz meg. Mi is megtettük, bejártuk ezt az utat előtted. Nem vagy egyedül benne. Megtartunk és szeretetünkkel körbeveszünk téged. Itt most mindenki rád figyel, mindenki érted van. Azért gyűltünk össze, hogy átsegítsünk téged.

Talán az egyik legszebb pillanat, amikor azt mondod a térben nekem: „új ez az érzés, eddig soha nem éreztem ilyet” „Először érzem, hogy a helyemre kerültem, hogy a szüleim szeretnek.” „Új ez az érzés, eddig nem éreztem, hogy békesség van bennem.” „Eddig nem éreztem ezt a szeretetet.” „Kezdek megenyhülni, kezdi a szívemet a szeretetet feltölteni.”

… és én itt ebben a pillanatban szembesülök vele. Valami olyat kaptál, valami olyat élhettél meg ami megváltoztathatja az egész életed.

Most csak azt kívánom neked, hogy vidd haza magaddal ezt az érzést, és éld meg a mindennapokban. Emlékezz és nyisd meg a szíved, érezd újra, amit a hétvégén éltél meg. S aztán, ha úgy érzed, hogy lemerültél, vagy valami mást is szeretnél, szeretnél további új érzéseket megélni, akkor gyere vissza, töltődj újra! S ha azt látod, úgy érzed, hogy erre másnak is szüksége lehet, akkor add tovább hírünket…

Családállításaink időpontját itt találod: http://talentumok.com/csaladallitasi-es-rendszerallitasi-idopontok-2/

Várunk téged Végtelen Szeretettel: Aletta & Andi

2016. Január 24.

%d bloggers like this: