Ti is Istenek vagytok!

Ti, akik olvassátok ezeket a sorokat, már megtettétek az első lépéseket az Új felé. Itt az ideje, hogy mindazt amit tudtok és tanultatok, megéljétek.

TI IS ISTENEK VAGYTOK!

Isten, a Mindenség szeret titeket és mindig is szeretett. Mindig ott volt bennetek, belül. Ha megértitek az ő szeretetét, talán megértitek végre az önmagatok iránt, az élet iránt érzett valódi szeretet lényegét. Megérteni, hogyan is vagytok ti magatok is Istenek, annyit tesz, mint megérteni azt a könyörületet, mellyel a Szellem mindig is körülvett, a totális könyörületet, a totális szeretetet, még a legsötétebb pillanatokban is.

Amikor a mélybe zuhantatok és azt kérdeztétek, hogy a Szellem itt van-e veletek, akkor is ott volt, csak ti nem láttátok, éreztétek. A Szellem mindig ott volt, ott van veletek, de csak akkor láthatjátok, érezhetitek, ha nem tagadjátok meg, ha helyet adtok neki az életetekben, lényetekben, szívetekben. Ott volt veletek teljes könyörületességgel, ugyanazokat a könnyeket sírta és ugyanazt a magányt tapasztalta és veled együtt érezte a sötétség mélységeit.

A Szellemtől való könyörületesség olyan közel van hozzátok, hogy nem is érzitek, fel sem ismeritek. Könyörületesség azokban a napokban, pillanatokban amikor úgy éreztétek, fel kellene adni. A könyörületesség annyira mély és tiszta és olyan mélyen belétek ivódott, hogy képtelenek voltatok úgy érezni, mint egy külső energiát. A könyörületesség annyira hiteles és igaz volt, hogy aligha érezhettétek. Bezárult oda. mindig ott volt.

A Szellem mindig is könyörületes volt abban a formában, hogy teljességgel elfogadta mindazt, amik vagytok, mindent amik voltatok, és mindent amit és ahogyan tettetek.  Soha nem kérdőjelezett meg benneteket, soha nem tagadott meg téged! Teljes elfogadás, sohasem volt egyetlen homlok ránc sem a Szellem arcán, sohasem volt még egy sugallat sem, hogy valamit rosszul tettetek. Ezek azok a dolgok, melyeket a szüleitektől és a társadalomtól örököltetek, de nem a Szellemtől kaptátok meg. A Szellem mindig tisztelt mindent, amik vagytok és mindent, amit tettetek, mert MINDEN áldott volt.

Rajtatok keresztül megtapasztalhatta a napfelkeltét reggel. Sosem tudta volna megtapasztalni a ti szemetek, szívetek, érzéseitek nélkül. Rajtatok keresztül érezhette az összetört kapcsolat okozta sérülést, melyet sohasem érzett azelőtt. A kapcsolatot sem értette mindaddig, amíg ti meg nem mutattátok neki. Rajtatok keresztül ismerhette meg egy barátság örömét. A siker által okozott boldogságot is veletek, általatok tapasztalhatta meg. Pontosan ugyanígy, rajtatok keresztül ismerhette meg a nehéz, sötét napok érzéseit is, így ismerhette meg a kétségbeesés nehézségeit.

A Szellem teljes könyörületességgel viseltetik irántatok. A könyörületesség elfogadást és tiszteletet foglal magában.  TI IS ISTENEK VAGYTOK! Ti mindannyian a Szellem egy válasza vagytok.

Amikor úgy érzed, hogy te már készen állsz és besétálsz az Új energiás életedbe, akkor jusson eszedbe minden pillanatban a Szellem könyörületessége. Legyetek ti is könyörületesek mások iránt, ez lesz a legnehezebb kihívás, amin túl kell jussatok.

Érezzetek könyörületességet azok iránt, akik nélkülöznek, szenvednek. Azok iránt is akik bajba jutottak, vagy elvesztek. Érezzétek azok iránt is akik igazán sikeresek. Egyszerűen érezzetek könyörületességet minden lény iránt.

Hagyjatok fel azzal, hogy majd ti megváltoztatjátok a világot. Isten sem változtatta meg. Csupán itt van és óv minket teljes könyörületességgel. Tudtok-e úgy istenek lenni, hogy tiszteltek és elfogadtok mindenkit olyannak amilyen, elfogadjátok az utat, amit választ? 

Érezzétek ezt a könyörületességet magatok iránt is. Érezzétek minden iránt, mely felemel a pillanathoz, teljes könyörületességet magatok iránt, könyörületességet minden fizikai kiegyensúlyozatlanság iránt.

A könyörületesség nem közömbösséget jelent. Ez egyszerűen tiszteletet jelent. 

Lesznek olyanok, akik már tovább akarnak lépni, veled akarnak haladni. Dolgozzatok velük az ő szintjükön. Nézzetek a szemükbe! Kapcsolódjatok össze velük! Mondjátok ki szívetekből nekik, nem egyszerűen szájból a fülbe, hanem szívtől-szívig: TI IS ISTENEK VAGYTOK! ÉN FELISMERTELEK TÉGED! ez tudja megváltoztatni az utat, így a munka elkezdődhet.

Örüljetek és ünnepeljetek! A Szellem folyton-folyvást ezt teszi. Képesek vagytok állandó örömben, ünneplésben létezni? Abba tudod hagyni az ítélkezést arról, hogy mi a helyes és helytelen? Meg tudnátok ünnepelni olyasvalaki halálát aki közel áll hozzátok? Képesek vagytok-e örömben és ünneplésben élni olyankor maikor azt halljátok, hogy szörnyű dolgok történnek a világban? Ha erre nem vagytok képesek, akkor még mindig nem engeditek meg magatoknak, hogy Istenek legyetek.

Először nehéz lesz…de tudnod kell, hogy Isten folyamatos örömben, ünneplésben létezik. Ez nem jelenti azt, hogy nem érti a bonyodalmakat, melyek megtörténnek, vagy nem értené a tapasztalatok mélységét, melyeket az emberek magukénak tudnak. Teljes tudatában van a sötétségnek és világosságnak. Isten mindenben, minden tapasztalást megünnepel.

TI IS ISTENEK VAGYTOK! Itt az idő az életetekben az örömre és az ünneplésre. Itt az ideje, hogy elengedjétek a szenvedést, amelyen keresztül mentek. Minden pillanat öröm és ünneplés legyen! Ünnepeljétek a bőséget minden módon az életetekben, ünnepeljetek mindent!

Ha igazán kíváncsiak vagytok rá, hogy mit jelent Istennek lenni, ez szenvedélyt jelent. Örömöt és ünneplést jelent. 

Isten mindig teremt. A teremtés az energia állandó mozgása. Ez a szeretet kifejeződése és ez a teremtés. Itt az ideje, hogy ti is tudatos teremtők legyetek! Tudnotok kell, hogy most is teremtetek az életetekben, csak észre sem veszitek. Legyetek mostantól tudatosak erre.

Ti vagytok az életetek teremtője, és ez az a dolog, ami annyira különlegessé tesz benneteket. Lásd meg és ismered fel mit teremtesz! S ha nem tetszik az eredmény, változtass! Megteheted.

A Szellem hozzájárul, hogy minden rajtatok keresztül legyen teremtve. Azt akarja csupán, hogy folyamatosan teremtsetek, felfedezzetek, tanuljatok és fejlődjetek. 

Teremtsetek széles ecsetvonásokkal! Változtassátok meg, ha nem tetszik a teremtésetek! Csináljatok valamit! Teremtsetek!

Isten mindig szeret. Mindig és mindent szeret. Szereti az élettapasztalatot, az Én kifejeződését. Nézzétek meg mennyi mindent nem szerettek magatokban és az életetekben, és engedjétek meg, hogy a szeretet beáramoljon ezekre a sötét területekre. Éljetek szenvedélyben, teljes szenvedélyben. A szenvedélyben birtokolhatjátok a totális szeretetet, a teljes elfogadást önmagatok és bárki, bármi iránt. Álljatok a kerítés mögé amikor régi, dualitás alapú dolgokról van szó, ne vonódjatok bele.

Úgy nézzetek a dolgokra, ahogy azok valóban megteremtődnek.

Az energia állandó mozgásban van, változik és ennek köszönhetően változik a rezgés, változhat a tudatossági szint. Minden Szellemi létező itt van és támogat minket, használjuk ezt ki. Éljünk lehetőségeinkkel, éljünk teremtő erőnkkel és teremtsünk magunknak örömmel teli, boldog életet! 

Eljött az idő, beléphetsz az új tudatosságba…

TI IS ISTENEK VAGYTOK! TI IS TEREMTŐK VAGYTOK! Teremtsetek magatoknak és minden létezőnek csodálatos világot, életet! Ez a ti munkátok, ez a ti küldetésetek! 

Itt vagyunk veletek, találkozzunk és teremtsünk együtt, mert együtt minden könnyebb!

Szeretettel és Fénnyel: Andi&Aletta

http://www.talentumok.com

%d