Tudatos gyermeknevelés

Hatalmas örömmel tölt el minket, hogy mindennapjaink részévé válik a Tudatosság. A különböző új nézetek, terápiás módszerek, megelőző, gyógyító és fejlesztő lehetőségek beszivárogtak az életünkbe. Szinte észrevétlenül, de szokványos gondolkodásunk részévé váltak azok a nézetek, melyek nem feltétlenül igazolhatóak vagy kézzel foghatóak. A láthatatlan világ, a spiritualitás az életünk, minden napunk része lett. Beszélgetünk róla, nyilvános műsorokban is egyre többször kap helyet, közismert személyek is szívesen képviselik ma már ezeket a nézeteket.

Tudatosan élni lehetőség! Lehetőség arra, hogy mennyiségi helyett minőségi életet éljünk, lehetőség arra, hogy felesleges dolgok helyett, valódi értékeket keressünk. Itt az ideje annak, hogy mindazokat a nézeteket melyek már nem állják meg helyüket, lecseréljük újra. Ma már más szemmel kell nézni a dolgokra. Nyitottabban, kíváncsian. Ahhoz, hogy az életünkkel elégedettek lehessünk, be kell tudjunk fogadni új nézőpontokat, új megoldásokat. Lássuk meg, hogy a régiekkel, csak eddig jutottunk…és itt megálltunk.

Megváltozott a világ, rengeteget fejlődött és ez legjobban a technikai dolgokon látszik. Hisszük vagy sem, a tudatosság is ilyen mértékben változott, változik. A régi megoldások, elképzelések ma már nem nyújtanak lehetőséget a továbblépéshez. Aki haladni szeretne a korral, annak fejlődnie, tanulnia kell.

Ha jól szemügyre vesszük a dolgokat, akkor láthatjuk, hogy a gyerekek is „másmilyenek”. Sokkal nyitottabbak, érdeklődőbbek, sokkal több mindent tudnak befogadni egyszerre, több lehetőség áll rendelkezésükre. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk nekik, ahhoz, hogy ők minket felnőtteket egyáltalán „partnernek” tekintsenek, nekünk sürgősen fejlődnünk kell. Meg kell ismernünk gyermekeinket és azokat a rendező elveket, melyek segíthetnek minket abban, hogy OTTHON,CSALÁDUNKBAN megtartsuk a rendet. Miért fontos ez?

Azért, mert mindenki akkor érzi jól magát, amikor a helyén van, amikor REND van a CSALÁDBAN.

Meg kell tanulnunk, hogy kinek hol van a helye, mi a szerepe, hogy tudunk úgy segíteni egymásnak, hogy az mindenkinek jó legyen. Tanulnunk kell a viszonyulást, azt, hogyan fejezzük ki szeretetünket vagy egyet nem értésünket. Ezek a gyerekek, már nem érik be egyszerű igennel vagy nemmel! Többet akarnak, tartozni akarnak, együtt lenni akarnak, családot, Egységet akarnak! 

Szeretnénk segíteni és támogatni a szülőket abban, hogy jól tudjanak működni a családjukban. Szeretnénk nektek megmutatni, hogyan tudtok jól, minőségben kapcsolódni, hogyan tudjátok gyermeketeket úgy megszólítani, hogy mondandótokat meghallja, befogadja.

Alkottunk egy olyan programot, LÉLEK-TÉR ÉLMÉNY GYEREKEKNEK ,ahol gyermek és szülője szavak nélkül kapcsolódhat. Itt lehetőséget kaptok arra, hogy megismerjétek egymást egy teljesen új nézőpontból, a Lélek és az érzések oldaláról. Itt, amíg velünk vagytok, nincsenek múltbéli sérelmek, történetek, idő és sürgetés. Itt TÉR van, és SZERETÉS! Itt meg tudod mutatni a gyermekednek szavak nélkül, hogy mit jelent neked, hogy milyen nagyon szereted.

Kedves Szülők!

Tudjuk, hogy nagyon nehéz megtalálnotok Önmagatokat egy olyan szerepben, amit soha-senki nem tanított meg nektek. Tudjuk, hogy a sok-sok probléma mellett becsuktad a szívedet, mert csak így élhetted túl mindazt, ami elért téged…ismerjük, tudjuk, megjártuk magunk is ezt. Azt is tudjuk, hogy van megoldás erre! Változtathatsz! Dönthetsz úgy, hogy túllépsz mindezen és dolgozol érte, hogy újra Önmagad lehess! Az az önmagad aki képes szeretni, megérteni, elfogadni, a másik emberben lehetőséget látni, egy kis ember álmainak valóra váltásában segítséget nyújtani, támogatni.

Kedves Gyerekek!

Tudjuk, hogy nehéz ez a világ nektek! Tudjuk, hogy ti már nem erre a régi világra mondtatok igent. Látjuk a fájdalmatokat, szomorúságotokat és azt is látjuk, hogy erőtökön felül tesztek a mindennapokban.

Köszönjük nektek, hogy igent mondtatok, hogy itt vagytok, hogy megszülettetek! MI felnőttek, amit tudunk, most megteszünk értetek, hogy nektek könnyebb legyen! Változunk és változtatunk. Elengedjük a régi sémákat és új nézőpontokat keresünk, továbblépünk. Elengedjük a múltat és megérkezünk. Megérkezünk hozzátok és elfoglaljuk a helyünket. Elfoglaljuk a helyünket a családban és mostantól nagyok leszünk, hogy TI kicsik lehessetek, hogy lehessetek boldog, önfeledt gyerekek.

Ha sorainkat elolvasva úgy érzed, hogy neked is van dolgod önmagaddal, te is szeretnél változni, változtatni, keress minket bátran! Megtaláljuk a legjobb megoldást számodra, számotokra.

Egységből-Egységbe érkezünk amikor megérkezünk a Földre. Ennek az Egységnek az első látható jele a Család Egysége. Adjunk EGYÜTT, összefogva az új nemzedéknek olyan alapot az élethez amire mi büszkék lehetünk, ők pedig élvezhetik minden percben a döntésüket, hogy hozzánk születtek meg! 

Várunk szeretettel programjainkon, képzéseinken, egyéni beszélgetésen. MI itt vagyunk, találj meg minket, használd tudásunkat az egész Család örömére!

Fénnyel és szeretettel telített mindennapokat kívánunk: Andi&Aletta

%d bloggers like this: