Tudatos Élet Tervezés – Tábor, elvonulás.

Meditáció, mantrázás, csend, szeretet, mély beszélgetések. Kapcsolódás egymáshoz, a közösen megélhető TÉR élményéért. 

  • Időpont: 2020. Január 8.-12. (szerda 15.00-vasárnap 10.00-ig)

Ez az út, a mi utunk, az életünk, sok-sok lehetőséget és kihívást tartogat. Hogy éppen melyikkel találkozol, az attól függ, hogy látod éppen. Látod-e egyáltalán azt, hogy a saját utadon haladsz? Látod-e a benne rejlő lehetőségeket? Látod-e, hogy milyen sok irányba ágazhat el, miközben mégis végig rajta maradsz és a végén ugyanoda juthatsz el? Látod-e az utadat, és látod-e magadat? Látod-e az életed útját? Látod-e az életet? Élsz-e? Igent mondtál-e? Akarod-e? Igen, igen, ezt az utat, ezt az életet! A tiédet…

A függetlenséged, vagy ha jobban tetszik szabadságod ára az, hogy igent kell mondanod ezekre a minőségekre: az útra, önmagadra, az életre, Itt kezdődik el. Egy IGENNEL! Amíg ezt nem mondod ki, addig nem is láthatod magadat és akkor hogyan láthatnád az utadat? Az út csak azután lesz látható, amikor te tudatosan megérkezel. Önmagadba és az életedbe.

Idejét múlt elképzelés, hogy enélkül is megtörténhet. Ha így lenne, ha megtörténhetett volna tudatosság nélkül, hogy mindenki bejárja a saját útját, akkor nagyon sok boldog, elégedett, szabad, független ember között élhetnéd az életet. Nézz körül! Ezt látod?

Itt az ideje, hogy elengedjük azokat az elképzeléseket, hogy lehet spontán módon fejlődni, szabaddá válni, boldog emberré lenni. Ha így, ebben a minőségben szeretnél élni, ha ezt szeretnéd megtapasztalni, akkor ideje az életedet a saját kezedbe venni, önmagadra és az életre igent mondani és az utadon elindulni.

Azt mondják, az életet előre felé éljük, de visszafelé értjük meg… s ha ez valóban így van, már pedig így van, akkor az első lépés a megérkezés után, hogy a hátunk mögé nézünk és meglátjuk, hogy honnan jöttünk. Megnézzük, hogy kik vannak mögöttünk, és azt is felmérjük, hogy az út amin eddig eljutottunk, milyen jellemzőkkel bírt. Tudatosan felmérjük sérüléseinket, begyógyítjuk a megértésen, elengedésen és szereteten keresztül sebeinket.

Egyetlen pillanatra, visszanézünk a múltba. Nem maradunk ott sokáig, sőt nem is érkezünk meg oda. Éppen csak belepillantunk, egy aprócska pillanatra.

Amikor ezt megtesszük, akkor megláthatjuk, hogy mindazt amit most, ebben a pillanatban élünk, azt kinek-minek köszönhetjük. Az ami most van, az ahogy most van, az csak üzenet nekünk. A múlt üzenete, hogy ne felejtsük el mi a dolgunk. Ha meghallod, meglátod ezt az üzenetet, ha tudatosan helyére teszel mindenkit és mindent, akkor benned és körülötted helyre áll a rend. Megváltozik minden.

Egyszer, egyetlen egyszer mindenkinek meg kell ezt tennie!

A tudatos ember maga teremti meg szenvedését is, és ezzel a teremtéssel együtt is megőrzi egyensúlyát a legnehezebb időkben!

Tudatosan élni lehetőség. Lehetőség látni, belelátni, előre látni, sorsot kovácsolni, lépni, menni, haladni.

A saját utat bejárni, közben élni és tapasztalni.

Nem túlélni, ÉLNI!

AKARNI, MERNI, LÉTEZNI!

Szabadon, függetlenül. Mindig elismerve, sosem megtagadva. Mindig helyet adva, sosem kirekesztve. Mindig szeretve, sosem gyűlölve. Mindig megértve, sosem elítélve. Mindig szelíden, sosem erőszakkal. Mindig együtt, sosem egyedül. Mindig egyensúlyban, sosem végletesen kibillenve.

A saját utak egyszer találkoznak, így azok akik úton vannak, egymásra találnak…

TE most hol vagy? Hol tartasz?

Gyere, teremtsd meg tudatosan Önmagadat, életedet!

Szeretettel várunk a Káli-medencében egy csodálatos vendégházban, elhelyezés 2 ágyas szobákban. A részvételi díj tartalmazza a szállást, csütörtök, péntek, szombaton ebédet menü rendszerben (vegetáriánus menüt lehet kérni, egyéb diétás menüt nem tudnak készíteni)  + a szakmai programot.

Részvételi díj: 80.000 ft/ fő/4 éjszaka.

Jelentkezéskor 30.000 Ft helyfoglalást kell fizetni.

Jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Várunk Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

%d bloggers like this: