Egyéni meditáció

A meditáció összeköt önmagaddal, összeköt az élettel és összeköt a Lelkeddel.

A meditáció olyan lelkiállapotra utal, amikor a testünket tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre koncentrálunk, figyelünk. Lépésenként haladunk előre, időből a Térbe. Önmagunk tudati terébe, a tiszta Fénybe, oda ahol lakik a Lélek.  A cél a lelki béke, megnyugvás elérése.

Ha szeretnél TE is megtanulni meditálni, vagy egyedül nincs elég kitartásod gyakorolni, akkor gyere és meditáljunk együtt!

Segítünk, lépésről-lépésre megtanítjuk neked, hogyan tudod testedet ellazítani, hogyan tudod gondolataidat lelassítani majd megállítani és végül megtapasztalhatod a gondolati üresség mindent elsöprő erejét.

Mai világunkban kiemelten fontos, hogy időt és teret adjunk annak, hogy belülről is megtisztítsuk magunkat. Fontos megnyugodni, lecsendesedni, mert ezáltal olyan minőségeket találhatunk meg magunkban, melyek megkönnyítik mindennapjainkat, életünket.

  • Béke, nyugalom, szeretet, öröm, harmónia stb…

Ha szeretnél velünk egyénileg meditálni, kérlek keress minket és egyeztessünk időpontot:

Várunk szeretettel!

Az ember mindenért felelős, ami vele történik. A bölcs ennek tudatában van, és nem veti el többé a szenvedés magvait. Inkább az öröm magvait veti el. Előbb-utóbb mindent le kell aratnod, amit elvetettél. Ezt jelenti a menny fogalma: a bölcs elveti az üdvösség, a szeretet, a könyörületesség magvait, melyek egy napon kertté fejlődnek. (…) Ha egyre csak az öröm, a szépség, a tánc, a dal, a meditáció, az ima magjait hinted szét, akkor hamarosan létrehozol egy várkertet az igazság virágaiból – létrehozod a Paradicsomot.

Osho

%d