“A Rend a Lelke Mindennek második hétvégéjéről csak annyit tudok mondani csodálatos volt, mivel a SZERETETRŐL szólt és az Egyenrangú Párkapcsolatról.
Tudom, hogy sokszor használjuk ezt a szót, minden érzelem nélkül megszokásból,fogalmunk sincs mit is jelent igazán.
Megtanultuk az 5 szeretetnyelv fogalmát és milyen szeretet formák vannak, beszélgettünk róla kinek mit jelent a SZERETET.

Sokan mást kaptunk a régi családunktól / szülők/ a szeretet nevében, ez a hétvége rávilágított arra mit is jelent igazán szeretni. Először is Önmagamat, mert csak akkor tudok Másokat is szeretni ha Magamat szeretem , ez még nekem is új volt!
Az egyenrangú párkapcsolatról fogalmunk sincs, nagyon jó gyakorlatot talált ki Aletta, ami szerintem mindenki agyába belevésődött és nem fogja elfelejteni amit ott érzett és látott! A nap fénypontja volt, legalább is nekem, le kell tennünk a szerepeinket/ Anya-Gyerek-Szülő/ és leszállni a magas lóról, különben soha nem lesz egyenrangú párkapcsolatunk! Nem könnyű a lovat ott hagyni, ha sikerül BOLDOG lehetsz.
Azért azt elmondom, nem egyszerű szembenézni a valósággal, viszont utána mindent a helyére tudsz pakolni és megérted mi mért történt veled, milyen családi mintát hozol magaddal és adsz tovább.
Tedd le a régi mintákat és élj igaz SZERETETBEN!

Köszönöm Nektek ezt a csodálatos és felejthetetlen hétvégét.”

“Sziasztok!

Én már 7 hónapja járok Andihoz és Alettához családállításra, ami engem úgy megfogott, hogy hatökrös szekérrel sem lehetne elvontatni onnan.  Ahhoz hogy egy kicsit megértsük, hogy mi történik az állítások folyamán, meg kell érteni hogyan legyen REND a családban, mivel REND A LELKE MINDENNEK!   Mondták az Andiék szerveznek hétvégi programot ahol ezeket a dolgokat megtanulhatjuk, már akkor tudtam OTT A HELYEM.
Érdekes dolgokat mondott arról, hogy cserélődnek fel a szerepek, ezáltal az energiák mozgása is megváltozik, aminek a következménye káoszt okoz a családban!
Apa Anya helyén, Gyerek Szülők közt és teljes felfordulás.
Ez alól az ÉN családom sem kivétel, a Gyerekkori családom pedig kész katasztrófa!
Azt hiszem nem én voltam az egyetlen, akinek ezek hallatán leesett az álla és nem túl értelmes képet vágott.                                                 De a jó hír hogy megtudtam kinek hol a helye, így az energiák is a helyére kerültek és mindenki boldog volt.
Sok gyakorlati feladat volt amit 3-4 fős csoportokba kellett megoldani,  nagyon jó volt, mert más szemszögből kaptam rálátást bizonyos gyerekkori szituációkra.
Már várom a következő alkalmat, mert tudom hogy, újabb tudással és élménnyel leszek gazdagabb!
Ragozhatnám tovább de nem teszem, mert aki szeretné a VÁLTOZÁST az tudja, hogy itt a helye, aki pedig még bizonytalan előbb utóbb rájön, ha ÉN  VÁLTOZOK, akkor VÁLTOZIK a környezetem is és ezáltal egy Kiegyensúlyozott Boldog Családot kapunk a régi helyett!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
A végén azért megjegyzem, hogy olyan őszinte és tiszta SZERETETET amit itt kapok azt nem lehet szavakba foglalni!
Köszönöm Nektek Andi és Aletta! 
Milyen volt a REND?
Nagyon élvezem,hogy mindig van új a Talentumok mondandójában! Nagyon nagyon jók voltak a gyakorlatok. Hihetetlen felismerések születnek. Mindig azt hittem, hogy apu a világra haragszik és rajtam tölti ki. És a szerepben megélve kellett felismernem, hogy ez volt az egyetlen módja, hogy nagy lehessen a családunkban, ha tilt. Sokkal másabb íze van így az egésznek.
Milyen volt a színterápia?
Óriási. Nagyon sokat kaptam ezen a hétvégén is. Biztos megcsinálom a házit is. Elképesztő, hogy egy kis színezéssel mi minden kerül felszínre.Nagyon várom már az őszi folytatást, még ha az más formában lesz is. megint sok tantusz fog hullani.
A hét végén két nap alatt kétszer jött velem szembe olyan ember aki ott tart most, ahonnan én is indultam nem is olyan rég. És ahova nem szeretnék vissza kerülni. Ahova nem kerülök vissza. Ezúton is köszönöm még egyszer és nem utoljára a segítségeteket, a rengeteg szeretetet és útmutatást!”
0