Sok-sok évvel ezelőtt, körülbelül 15 éve kezdtem el keresni azokat a lehetőségeket, képzéseket,melyek a saját utam felé vezetnek. Olyan képzéseket kerestem, ahol megtanulhatom Ki vagyok én és Miért is jöttem a Földre, illetve szerettem volna segítővé, tanácsadóvá válni. Akkor, abban az időben még nem voltak Távoktatásban szervezett képzések, így 200 km távolságból jártam Budapestre azért, hogy tanuljak, fejlődjek.

Évekkel később, Aletta is ezt tette, ő is 200 km-ről járt Budapestre, hogy ma Családállító és Életgyógyász lehessen.

Mindketten tudjuk, hogy milyen nehéz a vidéken élőknek olyan képzést találni, ami színvonalas és elérhető akár utazás nélkül is…

Mindkettőnk “szívügye”, a Távoktatás, levelező képzés. Nem felejtettük el a régi időket, azt, hogy honnan jöttünk, hogy jutottunk ide. Mi ma már Budapesten dolgozunk, de most is vidéken élünk. Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk azoknak is, akik a fővárostól távol élnek.

Időt és energiát nem spórolva állítottuk össze Távoktatásos képzéseinket és büszkén mondhatjuk, hogy ma már az ország minden pontján ismernek minket, sőt a határokon átlépve, több külföldi országban élő magyar is a mi diákunk lett.

Ha Te is szeretnél, fejlődni, tanulni, tanácsadóvá, konzulenssé válni, vagy egyszerűen csak új információkat szeretnél, gyere és tanulj velünk!

Konzulens, tanácsadó képzéseink: 

Képzéseink tananyagának írásánál és szerkesztésénél a főbb alapelvek:

  • HITELESSÉG, TUDATOSSÁG, GYAKORLATIASSÁG.
  •  olyan tudást adunk, amit a mindennapokban is tudsz hasznosítani, megkönnyíti mind a saját életedet, mind azokét, akiknek segítesz
  • magas szintű elméleti és gyakorlati szakmai anyagok
  •  sok gyakorlati rész, melyeket a tanácsadás során is fel lehet használni
  • mély önismereti munkára adunk lehetőséget
  • e-mailes, skypos támogatást biztosítunk
  • összefüggő, átlátható, érthető és élvezhető anyagok.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Váradi Andrea
06-20-410-0507
infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel képzéseinken, meditációs táborainkban!

0