Kristálygyógyászat, rezgésmódszertani konzulens képzés *Távoktatás

A Rezgésmódszertan egy gyűjtőfogalom, mely magába foglalja mindazokat a módszereket, amelyek finoman, rezgés alapon működnek, így hosszan elkísérnek minket fejlődési, önismereti, gyógyulási utunkon. Mai világunkban elterjedtek ezek a módszerek, egyre többen keresik a gyógyszermentes,  alternatív lehetőségeket.

Képzésünk tematikája: 

  • Kristálygyógyászat 
  • Számmisztika
  • Színek, színterápia
  • Hangok, hangtálak, gong, hangvillák használata egyéni kezelésben, csoportos foglalkozásban
  • Kreativitás, gyakorlati Önismeret
  • Integrál filozófia
  • Egzisztenciális pszichológia

Olyan segítőket, konzulenseket szeretnénk képezni, akik magas szintű elméleti és gyakorlati  tudással rendelkeznek különböző módszerekről, képesek többféle módszert akár komplexen használni, hogy minél több embernek, szinte bármilyen probléma esetén segíteni tudjanak.

Amikor valaki segítséget kér tőlünk, akkor az a jó ha sok módszerből válogathatunk. Van egy csokrunk ezekből és az aktuális helyzetben kiválasztjuk azt amelyikkel dolgozni akarunk, vagy együtt használva őket, komplexen gondolkozunk. A lényeg, hogy így több szemszögből ráláthatunk, és kliensünket is több módszer segítségével támogathatjuk.

Ezek a módszerek rezgés alapúak, ami azt jelenti, hogy önálló mozgásuk, működésük van, kifejti hatását akkor is, ha valaki nem hisz  ebben.

A világban zajló változások sok-sok emberben idéznek elő különböző problémákat, melyek alapvetően pszichés eredetűek. Ezek talaján létrejöhet egy betegség vagy rögzült állapot, ami már kezelést igényel. Miután a rezgésszint folyamatosan emelkedik, így csakis azok a módszerek állhatják meg a helyüket mint terápiás, gyógyító módszerek, melyek magas rezgésszinttel rendelkeznek.
Az általunk összeválogatott módszerek ilyenek, évek óta dolgozunk velük, és egyértelműen megtapasztaltuk és napi szinten tapasztaljuk hatékonyságukat.

Az elméleti leckéket 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben. Gyakorlati foglalkozásra is van lehetőség, előzetes megbeszélés alapján.

A tanfolyam költsége:
* 15.000ft/hó
* vizsgadíj: 25.000.- Ft

Sikeres vizsga után  tanúsítványt adunk.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:
Váradi Andrea
Telefon: 06-20-410-05-07
email: infovaradiandi@gmail.com

%d blogger ezt kedveli: