Kristálygyógyászat, konzulens képzés *Távoktatás

A képzés fő gerince a Kristályok, kristálygyógyászat, és a Számmisztika. A születési számokból, és a névelemzésből kiindulva tudunk beszélgetni a segítséget kérő emberrel, megláthatjuk a számai, és neve alapján, hogy energetikailag milyen adottságokkal, és hiánnyal rendelkezik, és ennek megfelelően választhatjuk ki azokat a Kristályokat, amelyek a leginkább támogatják őt, vagy az adott problémás helyzetben a leginkább segítenek neki a helyzet megoldásában, stabilizálásában.

A színterápia kiegészíti a Kristályokkal való munkát, illetve önállóan is alkalmas terápiás szintű folyamatokra. A gyakorlati önismeret segítségével saját magadat fejlesztheted a képzés ideje alatt, illetve felhasználhatod a későbbiekben a feladatokat a konzulensi munkádban. Az Integrál szemlélet egy teljesen új nézőpontot, és ezáltal gondolkodási lehetőséget ad, amit aztán munkád során te is tovább adhatsz. Az Egzisztenciális pszichológia olyan fontos témák átgondolására ad lehetőséget, mint a Halál, Szabadság, Egyedüllét, Értelemnélküliség kérdése. A képzés teljes anyaga úgy van összeállítva, hogy te is, aki éppen tanulsz, fejlődj általa. Törekedtünk az elmélet, és gyakorlati leckék egyensúlyára, az általunk összeállított feladatok a tanácsadási munkában is felhasználhatóak.

Olyan segítőket, konzulenseket szeretnénk képezni, akik magas szintű elméleti, és gyakorlati  tudással rendelkeznek különböző módszerekről, képesek többféle módszert akár komplexen használni, hogy minél több embernek, szinte bármilyen probléma esetén segíteni tudjanak.

Amikor valaki segítséget kér tőlünk, akkor az a jó ha sok módszerből válogathatunk. Van egy csokrunk ezekből, és az aktuális helyzetben kiválasztjuk azt amelyikkel dolgozni akarunk, vagy együtt használva őket, komplexen gondolkozunk. A lényeg, hogy így több szemszögből ráláthatunk, és kliensünket is több módszer segítségével támogathatjuk.

Ezek a módszerek rezgés alapúak, ami azt jelenti, hogy önálló mozgásuk, működésük van, kifejti hatását akkor is, ha valaki nem hisz  ebben.

A világban zajló változások sok-sok emberben idéznek elő különböző problémákat, melyek alapvetően pszichés eredetűek. Ezek talaján létrejöhet egy betegség vagy rögzült állapot, ami már kezelést igényel. Miután a rezgésszint folyamatosan emelkedik, így csakis azok a módszerek állhatják meg a helyüket mint terápiás, gyógyító módszerek, melyek magas rezgésszinttel rendelkeznek.
Az általunk összeválogatott módszerek ilyenek, évek óta dolgozunk velük, és egyértelműen megtapasztaltuk és napi szinten tapasztaljuk hatékonyságukat.

Képzésünk tematikája: 

  • Kristálygyógyászat 
  • Számmisztika
  • Kreativitás, gyakorlati Önismeret
  • Integrál filozófia
  • Egzisztenciális pszichológia
  • Színek, színterápia
  • Hangok, hangtálak, gong, hangvillák használata egyéni kezelésben, csoportos foglalkozásban

Az elméleti leckéket 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben. Gyakorlati foglalkozásra is van lehetőség, előzetes megbeszélés alapján.

A tanfolyam költsége:
* 15.000ft/hó
* vizsgadíj: 25.000.- Ft

Sikeres vizsga után  tanúsítványt adunk.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:
Váradi Andrea
Telefon: 06-20-410-05-07
email: infovaradiandi@gmail.com

%d blogger ezt kedveli: