Életfeladat koordinátor képzés -Távoktatásban

Olyan segítőket, tanácsadókat szeretnénk képezni, akik tisztán látják a segítséget kérő embert, az őt jellemző energetikai adottságok alapján. (születési számból meghatározható rendszerek alapján)

Fontos tudni, látni, hogy mi az az energetikai minta amit magunkkal hoztunk és még fontosabb az, hogy ezt összehangoljuk a jelen pillanat energiáival. Így a segítőknek komplex tudás szükséges ahhoz, hogy felismerjék az elakadás okát, és segítséget tudjanak nyújtani a megértésben, illetve a továbblépésben.

Azok a rendszerek, amelyeket tanítunk a képzésben, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a segítő lássa, tudja az adott nap, időszak, hónap, nap energetikai mintáját, és kliensének abban segítsen, hogy az őt jellemző energetikai adottságokat a lehető legjobban kihasználja az adott időszakban.

Mindennek meg van a maga ideje! – jól ismerjük ezt a mondást. Igen, ez pontosan így van az életünkben is és az önismereti úton is. Ahhoz, hogy lássuk, mit-mikor érdemes tenni ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ismernünk kell az energetikai adottságát az adott pillanatnak és magunkat összhangba kell hozni az energiákkal.

Az Életfeladat koordinátor képes arra, hogy értelmezze az energiákat. Adott születési dátum alapján értelmezni tudja, hogy mi az életfeladat, és segíteni tud abban, hogy átlátható legyen az életfeladat megvalósításához szükséges lépések sora. Segíteni tud abban, hogy a múlt tapasztalatait úgy építse be az adott ember az életébe, hogy az ne akadályozza a továbblépésben. Segíteni tud egy olyan gondolati programozás kialakításában, amely pozitív, önmegvalósító jellegű és sikerre, célok elérésére van kondicionálva.

Módszerek, amelyeket tanulunk a képzésben:

  • Számmisztika (mind a hagyományos, mind pedig az új értelmezése: Lélek Csillag Energetika)
  • Maya naptárrendszer energetikai felépítése, összefüggések elemzése (egyéni kapcsolati háló, napi energiák és ezek összefüggései)
  • Tarot és Színek összefüggés elemzése (Hős Utazása)
  • NLP (Neoro-Lingvisztikus-Programozás)
  • NAK (Neuro-Asszociációs Kondicionálás)
  • EMK (Együttműködő kommunikáció)
  • Gyakorlati önismeret

A képzés jelentkezés esetén azonnal indul!

Az elméleti képzés 15.000 ft/hónap.

Képzési idő: 9 hónap, elmélet  távoktatásban, és a képzés ideje alatt választani kell, 3 általunk szervezett, vezetett, hétvégi önismereti csoportot. Az önismereti csoportot a képzés kezdési időpontjához képest, maximum 15 hónap alatt lehet elvégezni.

A képzés díja:

Elmélet: 15.000 ft/hó távoktatásban

Gyakorlat: 25.000 ft/hétvége

Vizsgadíj: 20.000 ft.

A képzés díját havi részletekben lehet fizetni, tanulmányi szerződés alapján.

A képzés végén komplex vizsgát tartunk. (elmélet+gyakorlat klienssel).

Sikeres vizsga után Életfeladat koordinátor Tanúsítványt állítunk ki.

Az Életfeladat koordinátorra vonatkozó tudás alkalmazhatósága:

2013.szeptember 1-én lépett hatályba a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény. Ennek ismeretében felnőttoktatási szakemberek véleménye szerint abban az esetben jelentene valós előnyt a régi néven akkreditáltnak nevezett képzés, ha OKJ-s tanfolyam, vagy államilag támogatott képzés lehetne.Jelenleg a törvény erre nem ad lehetőséget.

Akik nemcsak önmaguk, családjuk, tágabb környezetük testi-lelki jólétét akarják szolgálni az Életfeladat koordinátor tudáskörben szerzett ismeretükkel és tapasztalatukkal, hanem foglalkozásszerűen kívánják folytatni tevékenységüket, ezt egyéni vállalkozóként megtehetik.

*  Életfeladat koordinátorrá nem bizonyítvány, hanem a magas szintű elmélet és gyakorlati tudása és az egyéni, emberi hitelessége teszi az embert!

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

* Váradi Andrea: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

* Dömötör Aletta: 70-524-18-60, aletta.domotor@gmail.com

Várunk szeretettel a képzésben!

 

%d blogger ezt kedveli: