Családállító képzés

Családállítás=Tér képzés a Léleknek. 

Családállítás=Találkozás a Lélekkel= érzések, érzetek, szeretet. Egyre tisztább, egyre több… végtelen. 

Amikor megszületünk, Lélek is vagyunk. Ahogyan sérülünk, úgy kerül a lelkünk is egyre távolabb tőlünk. Minden egyes fájdalommal, csalódással önmagunkat büntetjük, és amit teszünk az nem más, mint hogy Lelkünket az életünkből száműzzük. Ettől még jobban fáj, még jobban szenvedünk.

Amikor találkozunk, amikor csoportokat, családot alkotunk, ott is kialakul egy mező vagy tér, ami olyan jellemzőkkel bír, amilyennek akkor-ott mi magunk vagyunk. Azt is mondhatjuk, hogy ebbe a Térbe, mezőbe, akkori önmagunkat tesszük bele. Bele leheljük önmagunkból a Lelkünket és így létrejön egy csoport vagy családi Lélek. Ez a Lélek az, ami összetartja a közösségünket. Amikor valaki sérül a csoportban, közösségben, akkor tőle messzebb kerül a Lelke, ami hatással lesz a közösségre. A csoport Lélekből kivonul, kiszivárog az ő Lelke. Hiány keletkezik a mezőben. Ez a hiány egyértelműen érezhető, más emberrel nem helyettesíthető!

Gyógyulásunk egy traumából (ami lehet egyéni, vagy okozhatja csoportunk valamelyik tagja pl: testvér, szülő, társ, barát, kolléga, gyermek) akkor kezdődhet el, ha a Lélekkel újra kapcsolatba tudunk kerülni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, egy olyan TÉRRE van szükségünk, ahova a Lélek visszaléphet, ahol újra biztonságban lehet.

Milyen fő jellemzői vannak a gyógyító TÉRnek?

 • nyugalom
 • csend
 • együttműködés
 • együttérzés
 • szeretet

Mindannyian tudjuk, hogy a Családok egyre nagyobb „bajban” vannak, segítségre szorulnak. Évtizedek óta hordozzuk tudattalanul ugyanazokat a mintákat, és ezek szerint éljük az életünket. Ennek eredménye, hogy a mai gyermekek nem érzik jól magukat a világban, egyre jobban szenvednek. A felnőttek szétestek, mert nem nőttek fel az élethez, családok bomlanak fel. Felborult a Rend, s mert senki nem tanította meg, hogyan kell rendet tenni, a helyzet nem javul, nem változik. Mi segíteni és támogatni szeretnénk azokat, akik nyitottak, megtanítjuk, hogyan lehet rendet tenni magunkban, majd családunkban és megtanítjuk azt is, hogy mi szerint, mihez igazodva lehet, kell ezt megtenni. Olyan lehetőségeket mutatunk, melyek segítségével egy-egy problémás helyzetre másként lehet rálátni és más, új megoldási módszereket lehet találni.

Szeretnénk segíteni a mai gyerekeket abban, hogy olyan szülői hátérrel nőhessenek fel, ami megfelelő hátteret ad nekik egy minőségi gyermek, és majd felnőtt élethez.

Szeretnénk utat mutatni a fiataloknak, hogy lehet a Természetes Rendhez visszaigazodni, aszerint működni, és élni. Megtanítjuk a Rendet, ezt megtartva, betartva a fiatalok attól függetlenül is helyükre kerülhetnek, ha a gyermekkori rendszerükben felborult a rend. Megtanítjuk hogyan működhet harmonikusan a párkapcsolat, hogy lehetnek erős, szeretettel teli szüleik gyermekeiknek, hogyan adhatják mindazt oda a következő nemzedéknek, amit ők maguk nem kaptak meg.

Családállítónak lenni nem csak egy végzettség, egy szakma, hanem egy VALÓDI KÜLDETÉS!

Aki Családállítóként működik a világban, az nem csak akkor működik a Rend szerint, amikor a Térben dolgozik, hanem ez a Rend, a mindennapjai és a saját belső világa részét képezi. Hiteles életet él, életével is másokat tanít.

Témakörök, amikkel találkozni fogsz a 10 hónap alatt:

 • Integrál pszichológia, filozófia
 • Szellemi filozófia
 • Gyakorlati önismeret
 • Családállítás elmélet
 • NLP
 • Mély belső átalakulás
 • Tranzakció analízis
 • Együttműködő kommunikáció
 • Neuro asszociációs kondícionálás
 • Csoportvezetés elmélet, gyakorlat

A 10. hónap után, az elméleti anyagok végeztével, 6 hónapod lesz arra, hogy megírd a záró dolgozatodat. Ez azért szükséges, hogy igazán elmélyedj a Családállítás témakörében. Adott témakörökből lehet majd választani, attól függően, hogy neked melyikre lesz szükséged a továbblépéshez. Az elméleti képzés elvégzése után kezdődhet a gyakorlati modul, ami összesen 4 hétvége, havonta egy (szombat-vasárnap). Ennek időpontjáról, minimum 2 hónappal az esedékesség előtt tájékoztatunk. Gyakorlati modul évente egyszer kerül megszervezésre, így érdemes részt venni azon amit először ajánlunk fel neked, hogy ne kelljen várnod egy teljes évet a következőre.

Sikeres vizsga után Felnőttképzési szakértő által minősített Tanúsítványt adunk.

A képzés díja: havi 20.000 ft/ hó, 10 hónapig.

 • 4 gyakorló hétvége 25.000 ft/ hétvége.
 • Záróvizsga díja: 20.000.- Ft

A Tanúsítvány kiállításának feltétele:
* kiegyenlített tandíj és vizsgadíj

* záró dolgozat leadása

* sikeres  gyakorlati vizsga.

Érdeklődni és jelentkezni lehet:
Váradi Andrea
06-20-410-0507
infovaradiandi@gmail.com

Szeretettel várunk a képzésben!

%d blogger ezt kedveli: