Tanácsadó, konzulens, mentor képzéseink.

Amikor segítséget kér valaki, számtalan kérdést tehet fel, de a végén egyetlen kérdésre egyszerűsödik minden: Mi hiányzik belőle?
A válasz, aminek belőle kell megszületni: Lényem másik oldalának egy darabja! Hiányzik a kapcsolatom a Lelkemmel.
Ahhoz, hogy kapcsolatba kerülhessen a Lélekkel, segítség kell. Valakinek vezetni kell a belső útján, ahol megtalálhatja önmagát. Ez az önismeret. Egy olyan út, ahol olyan dolgokkal találkozunk, amitől félünk. Ezért nem tesszük meg egyedül. Kísérni a másik embert ezen a belső utazáson szakértelmet, tudást, odafigyelést igényel. Odafigyelést, amikor együtt külső és belső eseményekre összpontosítunk. Ez egy olyan feladat, ami azt jelenti, hogy a segítséget kérő ember felad valamit, egy gondolkodásmódot, egy szemléletmódot, egy véleményt, és mindezt azért teszi, hogy befogadhassa azt az új nézőpontot, amit segítője közvetít. A jó segítő Egységszemléletben lát, és dolgozik. Képviseli azt az Egységes elvet, ami világunkat működteti. 
Ha szeretnél te is segítővé válni, tanulj meg ebben a minőségben látni,és tanulj meg jól kérdezni. Ha szeretnéd a többi embert a Lélek útja felé vezetni, tanulj olyan módszereket, elveket és törvényszerűségeket, melyek az embereket a Lélek, a Szeretet, és Jóság minősége felé vezetik. 

Szeretettel várunk képzéseinken:

* Életgyógyász-Életküldetési konzulens képzés.
* 12 hónapos képzés+ 5 napos önismereti tábor

Blue Energy System, Mentor képzés

* 12 hónapos képzés+5 napos önismereti tábor

* Lélek-Tolmács, Önismereti tanácsadó képzés

* 6 hónap elmélet+igény szerint gyakorlat

Bach-virágterápia tanácsadó képzés 

* 6 hónap elmélet+igény szerint gyakorlat

Bach-virágterapeutáknak Mester tréner képzés

* 6 hónap elmélet+igény szerint gyakorlat

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Váradi Andrea
06-20-410-0507
infovaradiandi@gmail.com

%d blogger ezt kedveli: