Tanácsadó, konzulens képzéseink

Életminőség koordinátor képzés, Életgyógyász-Életküldetési tanácsadó képzésCsaládállító és Rendszerállító csoportvezető tréner képzés,  INTENZÍV Családállító képzés, Bach-virágterápia tanácsadó képzésBach-virágterápia Mester képzés, Kristálygyógyászat, rezgésmódszertani konzulens képzés.

A világ amiben élünk, napról-napra változik, egyre több ismeretet követel tőlünk. Ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a fejlődéssel, szükségünk van új ismeretekre, tudásra, tanulásra, önismeretre, tudatosságra.

Tudatosság, Hitelesség, Gyakorlatiasság a kulcs a mindennapokban felmerülő kérdések és problémák megoldásához. 

Tanulj Önmagadért! Járd az utadat és segíts másoknak! 

Ha különleges, egyedülálló módszereket szeretnél tanulni, tudni, olyan összefüggéseket látni, amit csak az igazán különlegesek látnak… ha azt hiszed magadról, hogy nem véletlenül vagy itt… ha be akarod járni a saját utadat… ha életeddel tanítani szeretnél másokat… ha gyermekeidnek valódi örökséget szeretnél hagyni… ha keresed vagy már megtaláltad önmagad… Tanulj, fejlődj, lépj tovább! Tanuld meg és add tovább! 

Konzulens, tanácsadó képzéseink: 

Képzéseinken megtartottuk a módszerek eredeti Szellemiségét, mégis tovább gondoltuk őket és így teljesebbé lettek. Régi rendszerekből, új rendszerek születtek. Gyere és ismerd meg őket!

Érdeklődni, jelentkezni lehet:

Váradi Andrea
06-20-410-0507
infovaradiandi@gmail.com

A képzések folyamatosan indulnak!

Életgyógyászat, Életminőség koordináció, Bach-virágterápia, Színterápia, NLP, Maja szimbólumrendszer, REND-SZER-TAN, Blue Energy System, Családállítás, meditáció, elvonulás, táborok, Kristály gyógyászat, EMK, Öngyógyító kommunikáció.