Születési Mátrix elemző képzés on-line.

Az elmélet on-line 9 hónap + 16 óra gyakorlat személyesen vagy on-line.

Azoknak ajánljuk a tanfolyamot, akik szeretnének átfogó képet kapni egy másik emberről, akiket érdekel az emberi viselkedés gyökere, és nyitottak a Lélek üzenetére. Hiszen nem csak személyiségek vagyunk. Lélekként vagyunk jelen, de személyiségünk milyensége is fontos az életünkben.

Ezt a képzést azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy módszerek összességével olyan segítséget tudjunk nyújtani neked, aminek hasznosságát a mindennapi életben is megtapasztalhatod, hiszen bármelyik életterületen szükség lehet arra, hogy tisztán lássunk egy másik embert.

Életünk folyamán számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk lenne rá, hogy azonnal, vagy rövid idő alatt, kevés információból, megállapítsuk a másik ember személyiség profilját. Párkapcsolati kérdéseknél, munka helyzetekben, vállalkozási társulásoknál stb. Ezekben a helyzetekben hatalmas segítséget ad, ha tisztán láthatjuk, hogy ki a másik ember, akivel szeretnénk együttműködni, társulni.

Sokszor évek kellenek ahhoz, hogy igazán kiismerjük a másikat, kivéve, ha olyan tudás birtokában vagyunk, amivel minimális információ (születési dátum) megszerzése után, tisztán láthatóvá válik számunkra, a másik ember személyiség profilja, személyiség képe, ezáltal kiszámíthatóbbá válik viselkedése. Nem csak a személyiségről kaphatunk egy átfogó, hiteles képet, hanem az adott ember Lelki minőségei is láthatóvá válnak számunkra.

Ha időt szánunk az adott módszerekkel az elemzésre, értékelésre, olyan összefüggéseket láthatunk meg a Lélek-Személyiség viszonylatában, aminek segítségével könnyebben tudunk kapcsolódni, együttműködni, munkahelyi viszonylatban vezetni, vagy probléma, betegség esetén segíteni, támogatni.

Képzésünk segítségével átfogó képet kaphatsz önmagad, és a másik ember Lelki és személyiség dimenziójáról, ezáltal megértheted viselkedését, kommunikációját, olyan összefüggésrendszert ismerhetsz meg, aminek segítségével kapcsolataid minőségivé válhatnak, könnyebben kapcsolódhatsz, illeszkedhetsz be különböző közösségekbe. Megfelelő minőségű elméleti és gyakorlati tudás után, segítőként, konzulensként is tevékenykedhetsz.

Módszerek, amiket megtanulsz a képzésben:

  • Maya szimbólumrendszer
  • Lélek -Csillag energetika
  • Belső út, Aspektológia
  • Kreatív önismeret
  • Viselkedés gyógyítás
  • Napszámhoz tartozó generációs tükröződések, és mátrixok
  • Számmisztika
  • Színterápia

Ezek a módszerek egyenként is, és együtt is alkalmasak arra, hogy segítségükkel feltérképezzük a másik embert. Ha ezeket együtt, összefüggésrendszerben használjuk, egyértelműen kirajzolódik számunkra a másik ember belső és külső világa, megláthatjuk, hogy ki ő valójában. Ki ő, a történetei nélkül. Milyen érzelem világ, gondolkodás jellemzi, milyen adottságai vannak, és milyen kihívásokkal szokott életében szembenézni. Az elemzés megmutatja azt is, hogy szükség esetén hogyan tudunk segíteni, az adott élethelyzetből a másik embert kivezetni.

A Maya szimbólumrendszer elsajátításával konkrét és átfogó képet kaphatsz az adott születési dátumhoz tartozó energetikai összefüggésekről, energetikai hálót ismerhetsz meg, ami mozgatja a mindennapjainkat, és a másik embert. Ezek az energiák akarjuk vagy sem, így is, úgy is ott vannak, és mozgatnak minket, meghatározzák reakcióinkat, viselkedésünket. Aki megismeri az energiák jelentését, képessé válik jól használni az adottságokat, kihozni abból a legtöbbet. A Maya szimbólumrendszer segítségével a mindennapok energiái is értelmezhetőek hasonlóképpen, mint az asztrológiában. Így az adott napot, vagy előre, akár évekre is lehet látni az energia térképet, ami meghatározza majd mindennapi működésünket.

Az egyik legizgalmasabb dolog az energia térkép összefüggéseinek ismerete, és abban elhelyezni magunkat, vagy a másik embert az ő saját képlete alapján. Ennek segítségével fel lehet készülni kihívásokra, eseményekre, és időt nyerhetünk adott kihívás megoldására.

A Lélek-csillag energetika a számok, és a színek összefüggésének rendszere, olyan új aspektust mutat meg a számok alapján, ami a többi rendszer által nem látható, fedezhető fel.

A Belső út, Aspektológia tananyagban megismerheted azokat a kötelező köröket, amiket mindannyiunknak meg kell tennie. A rendszer megmutatja, hogy melyik életkorban, milyen kihívások jelennek meg biztosan, és segít megoldani azokat, felkészít a következő lépésre, és ha végig járjuk a kötelező kört, a Szabadság élményével ajándékoz meg minket.

A kreatív önismeret segítségével te magad is szembe nézhetsz adott helyzeteiddel, belső milyenségeddel, és ha úgy döntesz, fejlődhetsz, tovább léphetsz. A feladatok egyszerűek, mégis mélyre hatóak, valódi változást generálnak.

A Viselkedés gyógyítás arról szól, hogy amit belül megfejlődtünk, azt hogyan tudjuk megmutatni a valóságos szituációkban, hogy jeleníthetjük meg viselkedésünkben. Feladatok segítségével átírjuk a régi viselkedési sémákat olyan új minőségre, aminek segítségével valódi eredményeket érhetünk el az életünkben.

A Napszámhoz tartozó generációs tükröződések, mátrixok megmutatják, hogy az adott napon született ember milyen családi „batyut” vállalt fel, illetve, hogy ha párkapcsolatot vizsgálunk, akkor a két ember napszáma alapján láthatóvá válik, hogy mi a kapcsolatban a legnagyobb kihívás, és hogyan oldható az fel.

A Számmisztika a régi nagy klasszikus, minden energetikai összefüggés alapja. A legrégebbi rendszer, aminek teljes ismerete nagyon sok összefüggést mutat meg, például a számok és a betűk összefüggésrendszere alapján a nevünket is elemezni, értelmezni lehet. Megismerhetjük általa a Sors feladatunkat, és azt az utat, amin keresztül elérhetjük azt. Láthatóvá válnak a 9 éves időszakok, és azokat akár egy éves idő ciklusra visszabontva, értelmezhetjük, hogy ott azon a ponton ahol éppen állunk, mi a feladatunk, a kihívásunk, és ezek megoldásához milyen ajándékokat kapunk.

A színterápia a másik nagy klasszikus, ismerete az alapot adja a többi rendszer ismeretéhez. A színek segítségével egy olyan világba léphetünk be, ahol szinte láthatatlanul, ugyanakkor erőteljesen jelenik meg a Lélek minősége, annak üzenete. Önismereti és terápiás folyamatokban is jól használható, hiszen egyszerű színeztetéssel lehet felmérni vagy akár gyógyítani egy-egy minőséget.

Ezek a rendszerek egy energetikai mátrixban értelmezhetőek, együtt lehet használni őket. Miközben beszélgetünk arról amit segítségükkel láttunk meg, finoman, halk hangon megszólal a Lélek…és ettől megváltozik minden. A sebek gyógyulni kezdenek, a viselkedés finom, a hang csendesebb lesz.

A szándék amivel elindultál ezen az úton, hogy megismerd önmagadat vagy a másik embert…a megismerés legmélyebb szintje, amikor megmutatja magát a Lélek. Ez egy Belső utazás, amin együtt indultok el, és aztán majd egyszer megérkeztek oda, ahova kell 😊

Kívánunk neked kitartást az anyagok elsajátításához, türelmet önmagadhoz. Ha bármiben szükséged van a segítségünkre, bátran keress minket, és segítünk neked.

A képzés teljes díja 277.000 Ft, amit havi részletekben is lehet fizetni: 28.000 ft/hónap+25.000 Ft vizsgadíj a 10. részlet.

A leckéket heti rendszerességgel küldjük e mailben.

A képzés elvégzéséről Tanúsítványt állítunk ki.

A képzést végzett hallgatók egészséges embereknek – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:     

Szeretettel várunk! 

%d bloggers like this: