Ritmus és Rend hírlevél, 2. hónap

Szeptember 20.-án kezdődik a 3. hónap a Maya naptárban.  Tarts TE is velünk és áramoljunk együtt az energiákkal!

Mit kapsz tőlünk a hírlevélben?

  • az aktuális hónapra szóló asztali naptárt
  • az aktuális energiához tartozó szimbólumot, amit akár ki is színezhetsz az adott időszakhoz tartozó színekkel
  • meditációt
  • mantrát
  • oldást (olyan mondatokat, melyek feloldják az aktuális energia blokkokat)
  • javaslatot arra, hogy mivel tudod megtartani az energiákat a nehéz, kihívásokkal teli pillanatokban. Pl: melyik kristályt, Bach-virág esszenciát érdemes kiegészítőnek használni

Ha szeretnél te is velünk tartani, jelentkezz a ritmusesrend@gmail.com e mail címen.

Részlet a Hírlevélből:

A Kék Kéz minőség legfontosabb jellemzője, hogy az energia lehetőséget biztosít arra, hogy befejezzük mindazt, amit elkezdtünk. Fontos, hogy elkötelezetté tudjunk válni céljaink felé, összpontosítani tudjunk. Nyitottnak kell lennünk arra, hogy céljaink és elképzeléseink beteljesülhessenek.

Ebben a hónapban lehetőséget kapunk arra, hogy megérkezzünk végre jelenünkbe. Tudatosítanunk érdemes, hogy az idősíkon szinte mindig a múltban vagy a jövőben vagyunk, és azért, hogy ez megtörténjen, a jelent elhagyjuk. Azzal, hogy kilépünk a jelenből, feladjuk teremtői minőségünket, hiszen jövőnket a jelenünkbe teremtjük meg. Tudom, hogy a múltban nagyon sok olyan dolog van, amin dolgozni kell, de hidd el, hogy a jövőd csak akkor lehet más, ha megérkezel a jelenbe. Ahhoz, hogy megérkezz, át kell lépned a múlt kapuját végre…

Hangolódj össze a Mindenséggel, jelzéseit fogadd be és figyeld meg a szinkron eseményeket az életedben!Ne magyarázd túl a különböző álmokat és jeleket, légy tudatos, figyelj oda belső hangodra, kövesd a Szellemedet!

Fogadd el ítélkezés nélkül a jelent, és tudd, hogy ebből a jelenből teremted a jövődet! Maradj benne, hozz ki valami jót belőle! Az életed a te felelősséged! Függetlenül attól, hogy eddig mi történt veled, most bármilyen csoda megtörténhet!

Nyisd meg a szívedet a változásnak és engedd, hogy megtörténjen!

Tarts velünk TE is!

Várunk szeretettel!

Andi&Aletta

%d