Augusztus 23.-án kezdődik a 2. hónap a Maya naptárban.  Tarts TE is velünk és áramoljunk együtt az energiákkal!

Mit kapsz tőlünk a hírlevélben?

  • az aktuális hónapra szóló asztali naptárt
  • az aktuális energiához tartozó szimbólumot, amit akár ki is színezhetsz az adott időszakhoz tartozó színekkel
  • meditációt
  • mantrát
  • oldást (olyan mondatokat, melyek feloldják az aktuális energia blokkokat)
  • javaslatot arra, hogy mivel tudod megtartani az energiákat a nehéz, kihívásokkal teli pillanatokban. Pl: melyik kristályt, Bach-virág esszenciát érdemes kiegészítőnek használni

Ha szeretnél te is velünk tartani, jelentkezz a ritmusesrend@gmail.com e mail címen.

Az első hónap a Kék vihar év, Kék vihar hónapja. Mit is jelent ez?

Részlet a Ritmus és Rend hírlevél anyagából:

  1. hónap Kék Vihar hónap

“Igen, jól látod… Ugyanaz lesz a hónap energiája, ami az éves energia. Mit is jelent ez? Hogy arra a városra, amiben élni fogunk ebben az időszakban, pontosan ugyanazok az energiák jellemzőek, mint az országra, amiben a város van. Azt is mondhatnám, hogy az adott ország fővárosában fogunk ebben az időszakban tartózkodni, hiszen egy adott országra legjellemzőbb dolgok a fővárosban jelennek meg, tükröződnek. A főváros magában hordozza mindazt szimbolikusan, amit az adott ország képvisel, természetesen lekicsinyítve.

Az 1. hónapunk ugyanígy magában foglalja az egész évet meghatározó energiákat, lekicsinyítve.

Az, hogy duplán is a kék Vihar energiája lesz jelen, az nem feltétlenül könnyíti, de nem is nehezíti a helyzetünket. Ha tudatosan áramolsz az energiákkal, akkor mindig jó helyen leszel jó időben, és az történik veled, aminek éppen történnie kell. Ebben az időszakban a fő minőségek az éves energiákra is jellemző fogalmak lesznek:

  • belátás, megértés, elfogadás, elengedés.

Ennek megfelelően ebben az időszakban nem lesz ideje a megtartásnak, gyarapodásnak. Most, ebben az időszakban elengedni kell. Tetszik vagy sem, ennek van ideje. Amikor megtörténik, hogy el kell valakit vagy valamit engedni az nem egyszerű, de ha elfogadod, és azt mondod, hogy: „Ez most természetes, ennek van ideje!”– akkor nem ragadsz bele az ezzel kapcsolatos negatív érzelmi állapotokba, sőt azt is elkerülheted, hogy egyáltalán negatív érzések jelenjenek meg. Az energia így is és úgy is kiköveteli mindenkitől, hogy engedjen el, az nem mindegy, hogy gondolatilag belehalsz-e ebbe az elengedésbe. Ha okos vagy, akkor még azzal segítheted a saját folyamataidat, hogy te magad direkt módon elengedsz dolgokat, helyzeteket, embereket, nem állsz bele, hogy megtartsd ezeket. A Mindenség látja és méltányolja a törekvéseidet, attól veszik el erővel, aki nem adja oda önkéntesen. ”

Évitől kaptunk visszajelzést, hogy neki miben és hogyan segít az, hogy olvassa a hírlevelet és tudatosan követi velünk az energiák áramlását:

Teret kaptam

Az időm nagy részét a munkahelyemen töltöm, így az ottani szerep és a környezet is nagy teret igényelt; most már, amikor szavak nélkül végzem a munkám van témám, agyalás helyett.

Amióta foglalkozok az energiákkal, olvasgatom a naptárat, az útmutatást gyakran hull le a lepel egy-egy viselkedésről, feszültség forrásról; a gyakorlatiasság miatt  a nap közbeni események feljegyzése, visszaemlékezések megmutatták.

Eleinte volt, hogy az idő fogságába estem. Ahogy egyre több energiát fektettem bele, a napnyugta már a következő energiacsomag böngészéséről szól; pár perc és áthelyezem a fókuszt az újra.

Megmutat működéseket, amiben én vagyok a felelős a feszültségért is és segít ezt megérteni, elfogadni; így vált a mantra érthetővé, a sajátommá.

Beszéd témává vált otthon és a színezésem, a naptár, az ásvány körülvesznek.

Megszerettem, mert érdeklődve kihívásként élem meg az újabb napokat. Az energiák, fogalmak megmutatnak engem belülről – ahogy foglalkozok vele -, a saját fogalmaim sorakoznak fel. Időtlenebbek a napok, és most érzem, hogy a főszereplő én vagyok.

Érzem, hogy van egy térképem, amitől nekem könnyebb és látom közben, hogy a körülöttem lévőknek miért nehéz és, hogy nekem miért volt az.

Teret kap a saját világom és így kevésbé nyom a világ zavara, levegőhöz jutok.

Köszönöm, hogy ennyi időt, energiát és szeretetet fektettek a munkátokba, hogy olyan példát adtok nekünk, amitől mi is elindulhatunk, mert nem vagyunk egyedül, velünk vagytok.

Ölellek,
Évi ”

Ha szeretnél te is velünk tartani, jelentkezz a ritmusesrend@gmail.com e mail címen.

Részleteket a hírlevélről itt olvashatsz: https://talentumok.com/ritmus-es-rend-energia-terkep-a-mindennapokra/

Találkozzunk az energiák terében!

Végtelen szeretettel: Andi&Aletta

0