Ritmus és Rend Energia térkép  *Kék Sas hónap meditáció

Amikor úgy döntesz, hogy elvégzed ezt a meditációt, előtte már legalább 15-20 percig ne csinálj semmit, ülj le, csendesedj el. Adj magadnak időt és teret ahhoz, hogy elcsendesedj. Gyújts egy gyertyát, ha szereted füstölőt.

Helyezkedj el kényelmesen és hunyd be a szemedet!

Lélegezz! Találd meg azt a légzés ritmust, ami számodra a legkényelmesebb.

Lélegezz így pár percig, és érezd, hogy egyre kényelmesebben lélegzel.

Kezdj el tudatosan lélegezni, ami azt jelenti, hogy tudatosítod magadban, hogy minden kilégzés, elengedés. Minden belégzés, befogadás. Lélegezz mostantól így! Figyeld meg, hogy mi változik benned!

Lélegezz tudatosan legalább 10 percet és engedj el mindent, ami már nem szolgál téged, és fogadd be az újat helyette.

Induljunk el most visszafelé az időben…

Lassan lépegess! Emlékeiddel idézd fel a korábbi emlékeidet. Emlékezz!

Lépésről-lépésre haladj visszafelé, a célunk, hogy elérjünk oda, ahol még teljességében megélhetted Egységedet.

Amikor visszafelé lépegetsz, tudatosítsd magadban, hogy most nem keresel semmit a múltadban, egyszerűen csak vissza szeretnél érkezni a kiinduláshoz, Egységhez. Kérd tudattalanodat, hogy engedélyezze ezt neked.

Lélegezz!

Tudatosan, ami annyit tesz, hogy tudatosítod, hogy minden kilégzéssel elengeded mindazt, ami már nem szolgál téged, és a következő belégzéssel valami újat lélegzel be.

Minden kilégzéssel egyre messzebb haladsz vissza az időben. Lassan, de biztosan megérkezel oda, ahova elindultunk, az Egységbe, a kiinduláshoz, a kezdethez.

Honnan tudhatod, hogy megérkeztél, hogy ott vagy éppen?

A benned megjelenő érzések árulják el neked. Megnyugvás, béke, harmónia és végtelen szeretet érzése jelenik meg benned. Itt jól érzed magadat, pozitív érzések járnak át téged.

Megérkeztél az Egy-Szívhez.

Innen indultál el, innen indult el az életed. Figyeld csak! Itt minden rendben van benned. Nincsenek kérdések, válaszok vannak, nincs félelem, szeretet van. Remény van, hit és szeretet. Mindenben és mindenkiben. Az indulásban, az életben. Így indultál el. Emlékezz! Engedd meg magadnak ezeket az érzéseket, engedd, hogy újra beléd áramoljanak, hogy átjárjanak téged. Engedd be ezeket az érzéseket testedbe, szívedbe!

Nézz most körbe! Nézd meg, hogy hol vagy, mi vesz körül és kik azok, akik itt vannak veled. Látsz olyat, akit ismersz? Ismerd fel és engedd, hogy ő is felismerjen téged.

Adj teret magadnak, adj időt arra, hogy feltöltekezz az Egy-szívből, hogy szíved csordultig teljen szeretetettel.

Légy itt tudatosan jelen! Lélegezz! Lélegezd ki mindazt, aminek már nincs helye, ideje, és adj helyet az újnak helyette.

Ha látsz itt olyan embereket, akiket felismersz, akik jelen vannak az életedben is, akkor tudatosítsd: „Felismerlek, látom már, hogy együtt voltunk az Egy-szívben, és látom, hogy újra itt vagy velem az életben. Felismertem és most megértem. Bízom benned és szeretlek téged, mert felismertelek! Hiszek benned, hiszek az EGY-SZÍVben, megengedem magamnak, hogy mostantól ez a hit vezessen, hogy a remény bennem újra felébredjen, hogy újra szeretettel és bizalommal együtt éljek. Helyet adok ezeknek a minőségeknek újra az életemben.”

Figyeld meg, mit érzel most, hogy ezt elmondtad…

Engedd, hogy áramoljanak az érzések, hogy új gondolatok szülessenek benned!

Lélegezz!

Érezd, ahogy benned is megváltozik minden. Érezd, hogy a szíved is másként ver… telítettebb, nyugodtabb, tele van érzésekkel, szeretettel.

Most, hogy mindezt felismerted, induljunk el vissza a mostani pillanatba, a jelenlegi korodba, a jelen pillanatba. Úgy indulj útnak, hogy tudatosan hozd magaddal az élményeidet. Mindent!

Indulj el lassan, óvatosan lépkedj. Minden lépésnél figyeld meg, hogy érzed-e az Egy-szívet magadban, benned. Ha halványul az emléke, akkor állj meg és lélegezz! Emlékezz és adj időt és teret az emlékezésnek, hogy újra betölthessenek az érzések. Amikor úgy érzed, hogy feltöltődtél, akkor indulj tovább kérlek.

Lassan érkezz meg a jelen pillanatba, ide.

Lélegezz!

Figyeld meg még egyszer magadat, érzéseidet, gondolataidat, testedet. Tudatosítsd a szívverésedet és tudd, hogy ez az a kép, hang, érzet, ami mindig emlékeztetni tud az Egy-szívre. A saját szívverésed.

Most, hogy mindezt megélted, megtapasztaltad, lassan nyisd ki a szemedet, tartsd meg ezt az energia teret.

Lélegezz!

Ugye milyen más most?

Most már repülhetsz… aztán visszatérhetsz. Mindig ugyan oda.. az Egy, az Egyetlen szívhez, az Egységhez.

Ismerd fel az életedben azokat az embereket, akiket láttál az Egy szívnél, akik ott voltak veled. Örülj, ünnepelj, hiszen ők most is itt vannak veled!

Kapcsolódj velük össze, élvezd az életedet, és amikor úgy érzed, hogy szükséges, egyszerűen csak EMLÉKEZZ!

Az EGY SZÍV mindig dobban… kapcsolódj vele!

Arra kérlek, hogy ülj most le egy nyugodt helyre, vegyél elő egy tiszta lapot, és a színes ceruzákat, vagy krétákat. Azokat a színeket használjuk, amiket a mandala színezésnél.

Az üres lapra rajzold le, színezd ki, mutasd meg nekünk mindazt, amit megéltél az Egy-szívben. Ha meg van, akkor tedd ki magadnak egy olyan helyre ahol láthatod minden nap, legalább egyetlen percre.

 

Ha szeretnél TE is tudatosan áramlani az energiákkal, szeretnél felkészülni lehetőségekre, kihívásokra, tarts velünk, iratkozz fel Ritmus és Rend energiatérképünkre: https://talentumok.com/ritmus-es-rend-energia-terkep-a-mindennapokra/

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

2016. 10.12.

0