Nem kell mindenkinek másként gondolkoznia! Mi azokhoz szólunk, akik változást szeretnének, és akarnak, képesek tenni érte! Azokat keressük, akik többet, jobbat, szebbet szeretnének! Azokat, akik mennyiségi élet helyett, MINŐSÉGI életet akarnak! Azokat, akik nem csak néznek, hanem látnak. Azokat, akik gondolkoznak. Azokat, akik keresnek. Azokat, akik nyitottak. A változásra, az új nézőpontokra, az önmaguk megismerésére, minden olyan újdonságra, amivel ők maguk többé válhatnak.

Itt és most, az IDŐről szeretnék együtt gondolkozni veled.

Mindenkinek létező fogalom az IDŐ… Tetszik vagy sem, valahogyan mérnünk kell. Számolnunk kell a perceket, órákat, napokat, stb…

Vannak ehhez természetes alapokon nyugvó rendszerek, és vannak mesterségesen létrehozottak. Mesterséges rendszer az idő méréséhez a Gergely naptár, amit mindenki ismer.

Természeti törvényszerűségek alapján működő rendszer a Maya naptár. Ők a természeti jelenségeket vették alapul az idő számításához. Mindazt amit ők láttak a természetben, amihez viszonyították, mi is láthatjuk. Látható és mérhető az egyes bolygók mozgása, érthetőek az összefüggések a rendszerben, segítségével bizonyíthatóvá, és kiszámíthatóvá válik minden.

Ezzel a rendszerrel már nem csak utólag lehet megérteni és megmagyarázni, hogy mi-miért történt, segítségével előre is láthatunk az időben. Elénk vetít egy energia térképet, és kijelöl olyan útvonalakat, amelyeken haladva a lehető legrövidebb úton, a legmesszebbre juthatunk el.

A Maya naptár segítségével megérthetjük önmagunkat, környezetünket, láthatjuk és tudhatjuk, hogy mikor-minek van éppen ideje.

Te mi alapján strukturálod az idődet jelenleg?

Mi a Maya naptár Szellemi törvényei alapján.

Aki látja az energiákat, az látja a teret amiben mozoghat, az utat, amin keresztül eljuthat oda, ahova éppen indulna. Térképpel a kezedben nem tévedhetsz el soha!

Az energiák követésével tudatosan építhetjük mindennapjainkat, így az energiákkal támogathatjuk céljainkat, változásunkat és fejlődésünket. 

Aki ismeri a Mindenség Ritmusát és Rendjét, az bármire képes! Képes, mert látja és tudja, hogy mikor-minek van itt az ideje, és eszerint teszi amikor teszi és nem teszi, amikor nem teszi, pihen, amikor pihennie kell.

Ismerni a Ritmust és a Rendet, valódi megoldás az életünkre. Olyan megoldások lehetősége, amelyek mindig előre visznek minket, előre és bele önmagunkba, a saját életünkbe. Segítenek, hogy megtaláljuk önmagunkat, saját sorsunkat és feladatunkat, megvalósítsuk álmainkat és céljainkat.

Ismerd meg a Ritmust és a Rendet, működj ezen törvényszerűségek szerint az életedben. Mi évek óta használjuk és tanítjuk ezt a térképet, és aki a kezébe vette, az még sosem tévedt el…

Ha feliratkozol a csoportba, minden hónapban kapsz egy aktuális energia térképet a kezedbe. Ebből láthatod majd, hogy a Ritmus és a Rend szerint, minek van  éppen ideje. Ahhoz, hogy képes legyél meglovagolni az aktuális lehetőségeket, segítséget is küldünk neked. Konkrét feladatokat és emlékeztetőket, hogy a mindennapok sűrűjében se tévedj el többet.

Az aktuális energiákról szóló írásunkon kívül, küldünk neked:

  • az aktuális energiához tartozó szimbólumot, amit akár ki is színezhetsz az adott időszakhoz tartozó színekkel (ezeket leírjuk természetesen)
  • meditációt
  • mantrát
  • oldást (olyan mondatokat, melyek feloldják az aktuális energia blokkokat)
  • javaslatot arra, hogy mivel tudod megtartani az energiákat a nehéz, kihívásokkal teli pillanatokban. Pl: melyik kristályt, Bach-virág esszenciát érdemes kiegészítőnek használni

Ha te is velünk tartasz, akkor 28 naponta kapsz tőlünk e mailt, amiben odaadjuk a kezedbe az aktuális energia térképet és a segítséget, kiegészítőket, amivel együtt te is megélheted a Rendet és a Harmóniát az életedben.

Az Energiatérképet ezeken a napokon küldjük: 2016.-ban 07.26, 08.23, 09.20, 10.18, 11.15, 12.13.

2017-ben: 01.10, 02.07, 03.07, 04.04, 05.02, 05.30, 06.27.

Ha szeretnél velünk tartani, a Ritmus és a Rend szerint élni, tervezni, megvalósítani, akkor a következő e mail címen tudsz jelentkezni: * ritmusesrend@gmail.com

Az energia térkép és emlékeztetők fél évre  fizethető elő, ennek Tisztelet díja: 11.000 Ft.

Amikor lejár a félév, meg lehet újítani a következő félévre a befizetést.

  • Miért érdemes ebbe belevágni, az energiákkal együtt áramlani?

A Maya naptár visszavezet minket a biológiai ritmusba. Kiemel a mechanikus világból, a sémákból, a kollektív tudattalanból és átemel a mindenség valós idejébe. A maják szerint az idő=kreativitás.

A Maya naptár alapja a természet és az energiák ciklikussága, a bolygók állandó mozgása. A maják megfigyelték, hogy milyen gyakran térnek vissza ugyanazok az energiák a bolygóra, és ezek milyen csoportokba sorolhatóak. Tudták és hitték, hogy a mindenségben minden hullámzó, változó, fraktális. Naptáruk teljes szinkronban áll az Univerzum lüktetésével, leginkább Szinkronáriumnak nevezhetjük.

A naptár alapja a 13:20-as számok egysége. A 13-as szám összeköthető a Hold pályájával, mely egy év alatt 13-szor kerüli meg a Földet, mindig ugyanannyi idő, majdnem teljes 28 nap alatt. A 20-as egység pedig a galaktikus Központból a Napunkhoz érkező energia egy teljes hullámát írja le. A kettő szorzata, a 260-as szám pedig megfelel a Vénusz egy teljes útjának a Nap körül. Ez az egység, szorzat hozza létre naprendszerünkben a Maja naptár alapjául szolgáló Tzolkin ábráját.

Ez azt jelenti, hogy aki érti az energiák, az idő áramlását, ismeri a benne rejlő lehetőségeket, és el tudja helyezni önmaga fejlődését ebben a rendszerben, az az energiák, az idő és legfőképpen önmaga művésze lehet. Ha ismerjük és használjuk ezt a rendszert, akkor nem csak életritmusunkat, hanem elménket is egy új szintre emeljük általa. Ez a rendszer egy magasabb tudati szinten működik, működését csak szimbolikusan lehet értelmezni, azaz a magasabb rendű elme működését és használatát követeli.

A Tzolkin egy kilencedik dimenziós mátrix része. Egy hálót képez a kilencedik dimenzióban, és a fentről érkező energia ezen a hálón áthaladva folytatja útját lefelé, és sűrűsödik a különböző, alsóbb dimenziókban. Az energia a Tzolkin szűrőjén áthaladva megkap bizonyos információkat, minőségeket, melyeket önmagába olvasztva érkezik meg a harmadik dimenzióba, így határozza meg egy-egy Lélek fejlődési útját.

A Maya naptár a negyedik, míg a Gergely naptár a harmadik dimenzióban van jelen. Ha a tudatunk a Gergely naptár idejéhez kapcsolódik, akkor a harmadik dimenzió minőségeit, hitrendszerét fogjuk képviselni, megélni. Erre a működésre jellemző, hogy mechanikusan működünk, a múlt határozza meg az életünket és cselekedetinket, elveszítjük egyéni hatalmunkat és leginkább az Egó uralkodik az életünkben. Elménk ilyenkor egy rendszertelen, lineáris mintához kötődik, és így az ember teljesen elveszíti kapcsolatát a természettel, testével és annak tudatosságával is.

Ha elménket összehangoljuk a Maya naptár és a negyedik dimenzió idejével, felébredetté válunk, újra felépül független, egyéni létünk. Elszakadhatunk a múlt és jövő rabságától, tudatosan megélhetjük a jelent. Elménk újrarendezettségének köszönhetően, egy magasabb tudati szintre kerülhetünk. Harmóniába kerülünk a természettel, az energiák áramlásával, és testünk tudatosságával is újra kapcsolatba kerülhetünk. Az így létrejövő harmóniának köszönhetően energetikai rendszerünk újra rendeződik, összhangba kerül a Mindenségben lévő energia áramlással, újra kiegyensúlyozódik, így teszi lehetővé számunkra, hogy kiteljesítsük a bennünk szunnyadó képességeket, készségeket és megvalósítsuk mindazt, amiért születtünk.

Ahhoz, hogy kisugározzuk mindazt, amire vágyunk, egy belső stabil, semleges álláspont szükséges. Ebben a semleges álláspontban már nem rángatnak minket energiák, nem dúlnak bennünk harcok, aspektusaink is lenyugodtak. Ebben az állapotban képesek vagyunk megtartani annak az energiáját, amire éppen vágyunk. Képviselni tudjuk vágyaink esszenciáját, a magasabb igazságokat, és stabilan megéljük a pillanatot a jelenben.

Ahhoz, hogy ezt a semleges állapotot elérjük, tudás, megismerés és a tudás integrálása szükséges. Az új igazságoknak, nézőpontoknak életünk részévé kell válnia.

Várjuk jelentkezésedet!

Ha szeretnél velünk tartani, a Ritmus és a Rend szerint élni, tervezni, megvalósítani, akkor a következő e mail címen tudsz jelentkezni: * ritmusesrend@gmail.com

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0