Rendszerállítás, szervezet állítás

Családi rendszerünkön túl, máshol is kapcsolódunk emberekhez, helyzetekhez. Itt, ezekben a helyzetekben is elengedhetetlen, hogy REND legyen. Amikor rend van, jól működnek a dolgok, amikor felborul a rend, diszharmónia keletkezik, egyre nagyobb a káosz. Ennek végeredménye akár a teljes összeomlás is lehet…

Várunk téged Rendszerállításon, ha: 

* munkahelyi konfliktusod van, amiből nem tudsz „jól” kijönni

* vezető vagy és szeretnéd jól működtetni csoportodat

* szeretnéd helyretenni vállalkozásod személyes és pénzügyeit

* szeretnél új vállalkozásba kezdeni és olyan emberekkel együttműködni, akik támogatnak téged a siker elérésében

Az állításon ráláthatsz arra, hogy mi a jelenlegi elakadás, blokk oka, fel lehet oldani ezt. Megláthatod, hogy milyen változás, változtatás szükséges ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat a munkahelyeden, cégedben. Megláthatod, hogy ki az aki támogat téged, és ki az aki folyamatosan a te terveid ellenében tesz mindent. Lehetőséged van arra, hogy az energiák szintjén megtisztítsd vállalkozásodat a negatív energiáktól, amik akadályoznak téged. Összefüggéseket láthatsz, és megtapasztalhatod, hogy milyen érzés az, amikor a REND mozgat mindent.

Ha szeretnél TE magad is jól működtetni egy konkrét rendszert, munkahelyeden, magad által választott csoportban, akkor tartsd meg a Rendet! Állítsd a Rendet középre és engedd, hogy köré Rendszer szerveződjön végre. Olyan rendszer, ami életképes, működésképes, perspektíva van benne, vannak benne álmok, célok, tervek és olyan emberek akik akarják ezt a rendszert, akarnak a részévé válni, hogy ők maguk is kibontakozhassanak ebben. 

A REND köré automatikusan rend szerveződik, így alakul ki a RENDSZER. Amikor a rend egyszerre több szinten is jelen van, mindig kialakul egy új rendszer. Ha a rend felborul, káosz keletkezik, ilyenkor rendszertelenül, össze-vissza működik minden és mindenki.

Aki látja, érti, ismeri, elismeri a Mindenség rendjét és életét ezek szerint éli, szervezi, az képes rendezetten, harmonikusan működni és önmaga körül is rendet teremteni, azt megtartani, illetve újabb és újabb rendszereket létrehozni.

Az állításhoz először egyéni beszélgetés szükséges.

Az állítást vezeti: Váradi Andrea

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel!

%d bloggers like this: