Rajzolj és Gyógyulj *Egyéni foglalkozás

Vannak helyzetek, emberek, érzések, gondolatok vagy akár csak érzetek a testünkben amik elakadnak bennünk, és nem hagynak…nem hagynak továbblépni minket.

Van egy új módszer, egy forradalmi módszer, ami segít neked!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezzel a módszerrel 1-2 óra alatt megváltoztatható bármi vagy akár minden?! Hihetetlen? Gyere és tegyél próbára minket!

Te csak gyere el hozzánk, RAJZOLJ ÉS GYÓGYULJ! – a többi megoldódik magától hidd el!

Mindez hogyan lehetséges?

Úgy, hogy mindenről alkotunk egy képet, egyet a fejünkben, egyet pedig a “Lelkünkben”. Az egyik így emlékezik, a másik úgy…az egyik ezt látta, érezte, a másik azt…megosztó érzések és gondolatok cikáznak benned attól függően, hogy éppen melyik képet látod, érzed erősebben.

Most együtt megkeressük és megnézzük azt a képet, amit a Lelked őriz neked az eseménnyel kapcsolatosan és oda tesszük, arra a helyre benned, ahol mindig elérheted. Mostantól soha többet nem veszíted el! Ettől a pillanattól kezdve az eddigi negatív esemény, erőt adó kép lesz!

A módszerhez Rajztudás nem szükséges!

Várunk szeretettel!

Időpontot itt egyeztethetsz: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

További részletek:

Egyedülálló és különleges módszert szeretnénk megmutatni neked, melynek segítségével nagyon egyszerűen dolgozhatsz a benned meglévő rossz érzéseken és traumákon. Módszerünk segítségével a tudattalanból is felhozható bármi, amire az adott pillanatban már készen állunk.

Már biztosan hallottál a jobb agyféltekés módszerekről, a kreatív energiákról és a művészetterápiáról.

Jól ismered bal agyféltekéd racionalizáló, megmagyarázó rendszerét is. Hol egyik működik, hol pedig a másik…de mi történik akkor amikor mindkettőt egy időben működtetem, amikor együtt látnak rá valamire, amikor a problémát együtt oldják meg?

Amikor együtt dolgoztatjuk a két féltekét, akkor közös megoldások születnek, olyanok amivel mindkettő egyetérthet. Így elkerülhetjük azt, hogy elnyomjuk a kreatív önkifejezést és elkerüljük a túlzott racionalizálást is.

Módszerünk lényege,és egyedülállósága az EGYSZERŰSÉG és a MEGOLDÁS orientáció.(Túlmutat a megértésen és a megoldást adja oda, a végeredmény megélése bizonyítja, hogy megoldódott az adott probléma akár anélkül, hogy megértettük volna)

Mi történne akkor ha azt gondolnád, hogy minden negatívnak cimkézett rossz élményed, képed magadban az tulajdonképpenpont és vonal?! Ha ezt gondolnád, akkor lenne esélyed arra, hogy akár pár óra alatt felold a traumáidat!

Ha szeretsz firkálni, rajzolni, színezni, kreatívnak lenni és vannak traumáid, rossz érzéseid amiktől szeretnél szabadulni, akkor gyere el, és tégy egy próbát! Próbáld ki módszerünket és vidd hírét a világban, hogy sokak gyógyulhassanak általa!

Andi&Aletta

%d