Rajzolj és Gyógyulj!

Módszerünk, módszerek összességéből, sok-sok tapasztalatból, érési, megértési folyamatból született. Alkalmazható egyéni konzultációs munkában vagy csoportban.

Milyen módszerek, tudás anyag az alapja?

* Integrál szemlélet, filozófia

* Rajz, mint önkifejezési lehetőség

* Szín-terápia

* NLP- mentális programozás

* Rend elmélet

* Rendszer elvű gondolkodás

Ezek a módszerek külön-külön is megállják helyüket a tanácsadási, önfejlődési folyamatban, de így összefűzve csodákra képesek. Egy időben, együtt használva őket, egy teljesen új világ ajtaja nyílik meg. Olyan dolgok, élmények kerülnek felszínre, melyeket megértés nélkül el is engedhetsz, és ezáltal belül könnyebb leszel.

Energiák vezetik a kezedet, így nem is értheted, hogy tulajdonképpen mi is történik veled, benned éppen.

A traumák, fájdalmak benned, pontok és vonalak… gyere és változtasd meg!

Pontok és vonalak. Egymás után, össze-vissza, harmonikusan, vagy diszharmonikusan elrendezve. Leírva, elképzelve, lerajzolva képek, számok, szavak lesznek, de mindig megőrzik eredetiségüket, pontok és vonalak maradnak.

Történeteid melyeket megélsz, mind-mind csak pont és vonal. Elmondod és használod a szavakat, szótagokat, mondatokat, pontok és vonalak. Lerajzolod, használod a pontot és vonalat a papíron, te rendezed össze. Így meséled el, hogy mi történt benned, mi történt veled. Amikor így teszel, akkor kívülről befelé meséled el, hogy érzed magad a történetek hatására, mi az, ami lejátszódott benned, milyen nyomot hagyott a Lelkedben.

Ábrák, minták, sorok és sorminták. Pontok és vonalak összessége. A Lélek rezgése, üzenete. Ha elcsendesedsz és hagyod, hogy belülről-kifelé induljon el a pont és vonal, megtudhatod, mit üzen a Lelked. Vezeti a kezedet és rajzolod a pontokat, vonalakat, minta, szimbólum születik belőle. Életre kelnek az érzések, életre kel a Lélek és megmutatja neked, hogy mit szeretne. Így mondja el, így súgja füledbe. Halld meg a hangokat, rendezd össze a pontokat és vonalakat, olvasd el!

Ott, amikor a Lélek elindult a Földre, onnantól gyűjtjük magunkban a különböző érzések és megélések alapján a képeket. S képeink nem mások, mint pontok és vonalak összessége. Nézz így a képekre! Keresd benne a pontot és a vonalat. Keresd azt ahonnan elindult minden!

Amikor fájsz, amikor gyógyulni szeretnél, akkor hunyd be a szemedet és alkoss pontokat és vonalakat. Olyanokat, amiket a lélek üzen neked! Bontsd meg a régi mintákat és szimbólumokat és alkoss újakat. Nem számít, ha nem ismerős neked és másoknak, nem számít, ha szokatlan. Ha visszabontjuk alkotó részeire, ez is pontosan pont és vonal.

Pontok és vonalak, innen indul el minden. Ez az első pillanat, itt lehet megoldani bármit. Ahogy pont és vonal átrendeződik, úgy változik meg benned is minden. Megváltoznak érzések, gondolatok, megváltozik minden. Eltűnik a kép, ami problémát okozott neked, és nem marad más, mint egy történet, amit megéltél, ami nem más, mint pontok és vonalak összessége.

Így is tekinthetsz külső és belső képekre, így is változtathatod megéléseidet, belső élményeidet…minden pont és vonal rendezetlensége, vagy rendezettsége. S TE bármikor hozzá nyúlhatsz, bármikor változtathatsz ezeken! A TE életed, a te történeted, a te képed! Alkosd újra, rakd rendbe! Teremts RENDET a pontok és vonalak között, kezdj tiszta lappal mindent!

Tapasztald meg és mondd el te másoknak, add tovább!

Várunk szeretettel!

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

* Váradi Andrea, 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

Honlapunkon megtalálod azoknak a nevét és elérhetőségét, akik tőlünk tanulták a módszert. Jelenleg Váradi Andrea és  Dömötör Aletta  jogosult a használatra.

Bárki másért, aki enélkül használja a módszert, a módszer eredményességéért és tisztaságáért ebben az esetben nem áll módunkban felelősséget vállalni!

A képet Kovács Mónika festette.

%d