Rajzolj és Gyógyulj! *Tanácsadók, segítők képzése

ÖNGYÓGYÍTÁS MESTERFOKON!

Egyedülálló és különleges módszert szeretnénk megtanítani azoknak, akik segítőként, tanácsadóként, konzulensként dolgoznak. Mindannyian jól tudjuk, hogy nem egyszerű segíteni a komoly, mély traumák, fájdalmak feloldásában, mert az elme megakasztja, nehezíti a folyamatokat. A megértés sokszor hátráltat…

Vannak olyan mély traumák, melyeknek felidézése, átbeszélése még jobban kiborítja az adott embert, nem érzi a segítséget, nem látja, hogy mikorra gyógyulhat meg. Ezzel a módszerrel önmagát gyógyítja, mi csak kísérjük a folyamatban. Egyszerűen csak pontokkal és vonalakkal kifejezi mindazt, ami történt vele. Nem beszél, nem gondolkodik, csak rajzol a keze.

Ez a módszer azért különleges, mert úgy lehet segíteni vele, hogy a kliens mentálisan nem akad bele. Hogyan lehet ez?

Úgy, hogy a történet amit a fejünkben őrzünk az adott traumáról, az nem más, mint pontok és vonalak összessége. Így ha csupán pontokként és vonalakként kezelem ezt a képet, akkor anélkül megváltoztathatjuk, hogy beszélnünk kellene róla. Csak rajzolunk és közben minden egyes ponttal és vonallal jobban leszünk, visszanyerjük erőnket, egységünket. Üzenünk magunknak, és az üzenet begyógyítja sebeinket.

A LÉLEK ÜZENETE…PONTOK ÉS VONALAK

Pontok és vonalak. Egymás után, össze-vissza, harmonikusan, vagy diszharmonikusan elrendezve. Leírva, elképzelve, lerajzolva képek, számok, szavak lesznek, de mindig megőrzik eredetiségüket, pontok és vonalak maradnak.

Történeteid melyeket megélsz, mind-mind csak pont és vonal. Elmondod és használod a szavakat, szótagokat, mondatokat, pontok és vonalak. Lerajzolod, használod a pontot és vonalat a papíron, te rendezed össze. Így meséled el, hogy mi történt benned, mi történt veled. Amikor így teszel, akkor kívülről befelé meséled el, hogy érzed magad a történetek hatására, mi az, ami lejátszódott benned, milyen nyomot hagyott a Lelkedben.

Ábrák, minták, sorok és sorminták. Pontok és vonalak összessége. A Lélek rezgése, üzenete. Ha elcsendesedsz és hagyod, hogy belülről-kifelé induljon el a pont és vonal, megtudhatod, mit üzen a Lelked. Vezeti a kezedet és rajzolod a pontokat, vonalakat, minta, szimbólum születik belőle. Életre kelnek az érzések, életre kel a Lélek és megmutatja neked, hogy mit szeretne. Így mondja el, így súgja füledbe. Halld meg a hangokat, rendezd össze a pontokat és vonalakat, olvasd el!

Ott, amikor a Lélek elindult a Földre, onnantól gyűjtjük magunkban a különböző érzések és megélések alapján a képeket. S képeink nem mások, mint pontok és vonalak összessége. Nézz így a képekre! Keresd benne a pontot és a vonalat. Keresd azt ahonnan elindult minden!

Amikor fájsz, amikor gyógyulni szeretnél, akkor hunyd be a szemedet és alkoss pontokat és vonalakat. Olyanokat, amiket a lélek üzen neked! Bontsd meg a régi mintákat és szimbólumokat és alkoss újakat. Nem számít, ha nem ismerős neked és másoknak, nem számít, ha szokatlan. Ha visszabontjuk alkotó részeire, ez is pontosan pont és vonal.

Pontok és vonalak, innen indul el minden. Ez az első pillanat, itt lehet megoldani bármit. Ahogy pont és vonal átrendeződik, úgy változik meg benned is minden. Megváltoznak érzések, gondolatok, megváltozik minden. Eltűnik a kép, ami problémát okozott neked, és nem marad más, mint egy történet, amit megéltél, ami nem más, mint pontok és vonalak összessége.

Így is tekinthetsz külső és belső képekre, így is változtathatod megéléseidet, belső élményeidet…minden pont és vonal rendezetlensége, vagy rendezettsége. S TE bármikor hozzá nyúlhatsz, bármikor változtathatsz ezeken! A TE életed, a te történeted, a te képed! Alkosd újra, rakd rendbe! Teremts RENDET a pontok és vonalak között, kezdj tiszta lappal mindent!

 Módszerünk alapja: 

  • Rendszerelvű gondolkodás
  • Integrál szemlélet
  • Színterápia
  • Rajz, mint a kreatív önkifejezés eszköze

Ha szeretnéd te is használni módszerünket egyéni tanácsadói munkában, csoportban, gyere és tanuld meg! A nálunk végzett tanácsadókat segítjük, támogatjuk, lehetőséget biztosítunk szupervízióra, továbbképzésre.

Természetesen TE magad is gyógyulni fogsz a folyamatban a hétvégék alatt, így dupla haszonra számíthatsz:

  1. elsajátítasz egy különleges módszert
  2. meggyógyítod magadat, egységessé válhatsz újra

2016 Májusban indítjuk  csoportunkat . 

A képzés 3 hétvége (szombat-vasárnap). Annak aki beiratkozik a csoportba, mindhárom hétvégén részt kell vennie.

Időpontok: 

  • május 28.-29.szombat-vasárnap: 9.30-16.30
  • július 30.-31.
  • augusztus 20.-21.

Részvételi díj: 

  • 25.000 ft/ hétvége.

Egyösszegű befizetés esetén 15% kedvezményt adunk a képzés díjából. A képzés díját egyéni megbeszélés és szerződés alapján lehet részletben fizetni.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 

Váradi Andrea, 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

A csoport létszáma maximum 15 fő.

Várunk szeretettel a csoportban!
%d