Napi Lélekoldások

Lélekoldás

Általában már nem is emlékszünk semmire abból a mindent meghatározó pillanatból, ami akár örökre megváltoztatja az életünket. Egy helyzet, amiben megáll minden, talán még levegőt sem veszünk másodpercekig. A Tér rezzenéstelen, a kimondott mondatok, szavak szétesnek darabokra, betűkre hullanak. Nem emlékszünk, mert így könnyebb nekünk. Tovább lépünk, éljük az életet, és aztán egyszer csak valaki, vagy valami bekapcsolja az érzéseket, és visszakerülünk ugyanabba a Térbe, ahol lefagytunk egyszer, ahol életünk egyik legnagyobb traumáját szenvedtük el. Segítség kell, valaki, aki életre tudja kelteni a Teret, a betűkből szavakat, mondatokat formálva kimondja, kimondatja azt, amitől a dermedtség megszűnhet.

Oldás=hangok, betűk, szavak, mondatok Egysége, jó helyen, és jó időben kimondva, megváltoztat benned mindent. Érzed, hogy valami alapvető érzés változik meg a hatására benned.

Lélekoldás=a Lélek kiszabadítása egy adott Térből, és visszahívása magadba, az életedbe.

Lélekvisszahívás kell ahhoz, hogy te újra te lehess. 

Lélekvisszahívás szükséges most ahhoz, hogy Te, újra az a te lehess, aki önfeledten szeret, félelmek, szorongások helyett, és szenvedéllyel, alkotással éli az életet. A Lélekvisszahívása az egyetlen ami segíthet…tedd meg, kérd, ha kell könyörögj, ajánlj fel mindent, bármit, hogy megtörténjen. Aztán csak várj csendesen, türelmesen, és készülj a pillanatra amikor újra megérezheted. Magadban, belsődben, életedben.

A napi Lélekoldás posztok úgy születnek, hogy egy egy adott élethelyzetre keresünk megoldást.

Arra gondoltunk, hogy ha üzenetben írsz élethelyzetet, ami jelenleg kihívást okoz számodra, akkor próbálunk rá oldást írni, melyet kiposztolunk, így bárkinek segítség lehet. Egy -egy jó időben kimondott oldás, képes megváltoztatni az Élet-teredet.

Nagy örömmel fogadjuk az üzeneteket, és köszönjük az őszinteségeteket, a bizalmatokat felénk.

Aki írt már nekünk, az tudja, hogy egy mély beszélgetésbe kezdünk, pont úgy mint egy egyéni terápián. Aztán a beszélgetés végére megszületik az oldás.

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a kezdeményezést, hogy minél több emberhez eljussanak a szavaink, hogy akinek esetleg nincs bátorsága megkeresni minket az is kapjon gyógyító oldást.

A napi lélekoldások igaz történeteken alapulnak, így mi maximális odafigyeléssel segítünk és támogatunk benneteket.

Többen kérdezték, hogy mivel tartoznak érte? Az oldásokért nem kérünk pénzt, de hozzájárulást elfogadunk.

A weboldalunkon található webáruházban kártyával lehet hozzájárulást fizetni.

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d bloggers like this: