Mindenkinek jár a szeretet…

Napi Lélekoldás:

„Ezen a Földön mindenkinek jár a szeretet. Ezen a Földön, mindenkinek jár az anyai szeretet. Az nem lehet, hogy egy gyermeknek a viszonzatlanságot kell megélnie.

Talán úgy kezdődött minden, hogy az anyám valamiért nem tudott kötődni hozzám. Én mindent elkövettem, hogy az anyám észre vegyen. Először voltam jó gyereke, aztán voltam rossz gyereke. Bármit megtettem volna az odatartozásért cserébe. Anyám a szívében nem érzékelt engem. Pedig vágyott egy gyermekre. Még az is lehet, hogy álmában megszólított egy Lelket, hogy érkezzen meg a Földre. Aztán megszülettem. De tekintetemben vágyát nem ismerte fel. Nem az a Lélek öltött testet, akit ő hívott, akit álmában megszólított. Valamilyen kozmikus vihar áldozatai lettünk mindketten. Így kötődésem viszonzatlan lett.

Megtanultam, és hozzászoktam ahhoz, hogy nem vagyok szerethető. Felismertem, hogy bármit tehetek, soha nem leszek az a gyerek, aki anyja szívét megszólíthatná, és felmelegíthetné. A viszonzatlanság bénító, és megsemmisítő érzés. Ettől szenvedek.

Életemben most először kimondom, hogy talán valaki más álmodott meg engem. Talán van valahol egy anyai szív, aki engem keres a végtelenben.”

Végtelen szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta
www.talentumok.com

%d