Lélek-tolmács, önismereti életút elemző képzés on-line.

A Lélek-tolmács fő feladata, hogy érteni, és közvetíteni tudja azokat a finom rezgéseket, melyekkel a Lélek üzen. Amikor megszületünk az univerzum egy számsorral ajándékoz meg minket, ezen számok energiája egész életünkben vezet, különböző feladatokkal lát el, és ajándék csomagokat tartogat számunkra. Szüleinktől egy nevet kapunk ajándékba. A nevünk is értelmezhető számokkal, így megfejthető a nevünkben hordozott kihívásunk, és ajándékunk.

A Lélek az ember halhatatlan eszenciája. Ahhoz, hogy jelen tudjon lenni a mindennapokban, tudatosság, önmagunkon végzett önismereti munka, testeink (fizikai, érzelmi, gondolati, szellemi) tisztán tartása szükséges. Fontos, hogy életünk során vissza tudjunk térni eredendő tisztaságunkhoz, és tökéletességünkhöz. Mit tehetünk azért, hogy ez megtörténjen?

Meg kell érteni, és járni kell azon a személyes úton, amit nekünk szántak, hogy megtanulhassuk a saját leckéinket, tapasztalataink által elérhessük bölcsességünket. Szükséges olyan természetes, és tiszta rezgésekkel való együttműködés, belső munka, mint a Bach-virágok, és a Kristályok. Ezek rezgése természetes módon harmonizálja összes testünket (fizikai, érzelmi, gondolati, szellemi), ezzel segítve, támogatva egyéni küldetésünket. 

Olyan segítőket, tanácsadókat szeretnénk képezni, akik magas szintű elméleti, és gyakorlati  tudással rendelkeznek a tanult módszerekről, képesek többféle módszert akár komplexen használni, hogy minél több embernek tudjanak segíteni, és támogatást nyújtani a saját egyéni Lélek út megtalálásában, és bejárásában. 

A képzés fő gerince a Kristályok, kristálygyógyászat, A Bach-virágterápia, és a Számmisztika. A születési számokból, és a névelemzésből kiindulva tudunk beszélgetni a segítséget kérő emberrel, megláthatjuk a számai, és neve alapján, hogy energetikailag milyen adottságokkal, és hiánnyal rendelkezik, és ennek megfelelően választhatjuk ki azokat a Kristályokat, amelyek a leginkább támogatják őt, vagy az adott problémás helyzetben a leginkább segítenek neki a helyzet megoldásában, stabilizálásában. A Bach-virágterápia abban segít, hogy az útközben ránk rakódott érzelmi blokkokat, és esetleges lefagyottságot feloldjuk, az érzelmi testet harmonizáljuk, stabilizáljuk. Magasabb szinten értelmezve kezünkbe ad egy önismereti térképet, így biztosak lehetünk benne, hogy ezt a térképet használva többé nem tévedhetünk el a saját Egónk útvesztőjében.

A színterápia kiegészíti a Kristályokkal való munkát, illetve önállóan is alkalmas terápiás szintű folyamatokra. A gyakorlati önismeret segítségével saját magadat fejlesztheted a képzés ideje alatt, illetve felhasználhatod a későbbiekben a feladatokat a tanácsadói munkádban. Az Integrál szemlélet egy teljesen új nézőpontot, és ezáltal gondolkodási lehetőséget ad, amit aztán munkád során te is tovább adhatsz. Az Egzisztenciális pszichológia olyan fontos témák átgondolására ad lehetőséget, mint a Halál, Szabadság, Egyedüllét, Értelemnélküliség kérdése. A képzés teljes anyaga úgy van összeállítva, hogy te is, aki éppen tanulsz, fejlődj általa. Törekedtünk az elmélet, és gyakorlati leckék egyensúlyára, az általunk összeállított feladatok a tanácsadási munkában is felhasználhatóak.

Képzésünk tematikája: 

  • Kristálygyógyászat 
  • Bach-virágterápia
  • Számmisztika
  • Kreativitás, gyakorlati Önismeret
  • Integrál filozófia
  • Egzisztenciális pszichológia
  • Színek, színterápia
  • Hangok, hangtálak, gong, hangvillák használata egyéni kezelésben, csoportos foglalkozásban

Az elméleti leckéket 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben. Gyakorlati foglalkozásra is van lehetőség, előzetes megbeszélés alapján.

A tanfolyam költsége:
* 25.000ft/hó azaz Huszonötezer forint havonta,+25.000 Ft vizsgadíj azaz 175.000 Ft.

A képzés elvégzéséről  Lélek-tolmács, önismereti életút elemző tanúsítványt állítunk ki.

Érdeklődni, jelentkezni lehet:
Váradi Andrea
Telefon: 06-20-410-05-07
email: infovaradiandi@gmail.com

%d bloggers like this: