Ebben az 5 napban a Családból hozott, és ott elszenvedett traumákat dolgozzuk meg.

  • 2019. Október 23.-27. (szerdától-vasárnapig)

Ma már egyértelmű tény, hogy a családból hozunk mintákat, és traumákat. Generációkon keresztül követnek minket azok a lenyomatok, melyektől már szüleink, őseink is szenvedtek. Meghatározott családi trauma csomaggal érkezünk születésünkkor a világba, és ehhez gyűjtjük még hozzá a saját tapasztalásainkat. A legelső, és talán életünk legmeghatározóbb traumáit gyermekkorunkban, közvetlen családunkban szenvedjük el. Itt veszítjük el azokat az érzéseket, melyek a taruma megéléséhez kötődnek, és itt születnek meg az elveszített érzések helyett olyan új én-részek, és viselkedésminták, melyek domináns részünkké lesznek, irányítják életünket. Ami nem is lenne baj, ha a szeretet, boldogság, elégedettség felé vezetne. De sajnos nem ez történik… A dominánssá vált, szinte idegen részek, olyan viselkedésre kényszerítenek, ami miatt egyre távolabb kerülsz önmagadtól, egyre inkább elveszíted érző részedet. Elveszel a gondolatok, megfelelési kényszerek sűrűjében, egyre jobban szenvedsz…

Gyere, és ebben a védett térben érezd az  önmagaddal szembeni együttérzést. Most lehetsz megértő, elfogadó, alázattal, szeretettel teli önmagad felé. Ezek a minőségek segítenek a továbblépésben, és abban, hogy képes legyél fájdalom nélkül elengedni azt, aminek már nincs ideje…

Amikor megengeded magadnak a változást, és elhiszed, hogy a tudatosság minden mintánál erősebb, továbbléphetsz. Tudatos önismereti munkával, bármilyen negatív körből kikerülhetsz. Bármilyen nehéznek tűnik is most az életed, bármilyen hihetetlen, hogy többre viheted, ne felejtsd el, hogy:

A gyerek aki te vagy, anyja, és apja… és egy kicsit több, mert ez a Rend! 

Amikor szeretnél szabadon élni, szeretnél érezni, szeretni, akkor igényt tartasz erre a kicsit többre, a családodban lévő többiekhez képest. Jogod van többé válni, szabadon élni. Lásd meg az összefüggéseket, értsd meg, és tudd, hogy neked van választási lehetőséged! Választhatod önmagadat, és azzal, hogy ezt teszed nem cserbenhagyod, hanem felszabadítod azokat, akik ott vannak mögötted. Hiszen a terheket letenni, új minták szerint élni, tiszta lapot adni önmagunknak igazán értékes. Lehetsz több, ha úgy döntesz, és megteszed érte azt az utat, ami valódi Önmagadhoz vezet.

Helyszín: Szentbékkálla, utazás egyénileg.

Időpont: 2019. Október 23.-27.

A részvételi díj tartalmazza a szállás 2 ágyas, fürdőszobás szobákban, csütörtök, péntek, szombaton ebédet, és a szakmai programot.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

0