Szeretet és Csend napok

Van olyan, amikor a hétköznapok már nem tudnak megérinteni, betölteni, de tudd, hogy van egy rész benned, a Lélek, aki érintésre vágyik. Ahhoz, hogy ez az érintés meg tudjon történni, a Szellemmel, és a Lélekkel való kapcsolódást meg tudd élni, át kell magadat hangolni. Finomhangolás szükséges, gyógyító rezgések, illatok, hangok, fények. Érzékszerveink segítségével tesszük meg az utat, egymást segítve, támogatva, csendesen.

Tudni, érezni fogod, amikor a pillanatba megérkezel, mert olyan, mint amikor egy Fénytemplomba lépsz be. Nincs több, mint puszta Tér, és Fény, ami betölt mindent. Roppant erejével térdre kényszeríti a múltat, és a jövőt, áldozatot követel. A múlt megértésért, elfogadásért, elengedésért könyörög, a jövő kérleli, hogy engedje vágyait, álmait megvalósulni…de a pillanat nem enged. Meg sem hallja, amit kérnek tőle, hiszen nincs kapcsolat sem a múlttal, sem a jövővel. Egy másik térben van jelen, ott, ahol nincsenek szavak, fogalmak, emlékek, vágyak és tervek. Itt pusztán érzések és érzetek vannak. Halk, csendes, mégis érzékszerveinkkel jól érezhető energiák. Meleg, kedves, szeretettel telített. Szeretet…azt gondoljuk, hogy a múltban is ott volt, és a jövőben is ott lehet, hiszen bennünk van, így magunkkal vihetjük oda, ahol vagyunk éppen.

Szeretet, ami betölt, és átjár mindent. Áramlik, mozog, sosem marad egy helyben, nem bezárható, nem megtartható, újra és újra megélhető, ha ott vagy, abban a pillanatban, abban a térben. Nincs jelen a múltban, az emlékekben, nincs még ott a jövőben.

Megélni a szeretetet akár csak egyetlen pillanatra…be kell lépni a Fény templomába, és áldozatunkat be kell mutatni. Jelen kell lenni, nem a múltban vagy a jövőben időzni. Ott lenni, figyelni, és amikor készen állsz, kapcsolódni. A szeretetet megélni ezt jelenti. Jelen lenni, és kapcsolódni. Cserébe minden mást odaadni. Csupaszon, ártatlanul, mint egy újszülött jelen lenni, és hagyni az energiákat mozogni, kiegyenlítődni.

Az Együtt töltött időben:

  • csendes időszakok
  • meditációk, mantrázás
  • Tér-élmények
  • hangtálakkal, gonggal, hang-drummal meditáció
  • gyógyító kapcsolódások

Időpont:

  • Március 24.-28. szerda 15.00 körül érkezünk és vasárnap 10.00 indulhatsz haza.

Helyszín: Nadap

Részvételi díj: 65.000 ft/fő, amit 2 részletben lehet fizetni. Tartalmazza a szállást, napi egyszeri meleg ebédet csütörtök, péntek, szombaton és  programon való részvétel díját.

Létszám maximum 6 fő.

A program teljes ideje alatt Digitális Detox van, hogy feltöltődhess Offline! 

Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

%d