Gyógyító szavak-Történetterápia tábor.

 • 2020. Szeptember 23.-27.

  Amikor gyógyulni szeretnél traumáidból, meg kell szólalnod. Legalább önmagad felé. Ki kell tudni fejezni mindazt, ami benned van. Érzéseidet, melyek lényeg legmélyéből kelnek életre. Sokszor nincsenek konkrét emlékek, képek, és mégis ott van valami, ami folyamatosan nyomaszt, nem enged. Újra, és újra elkap, elszédít, visszaránt, életedet eltereli, vagy visszatesz egyforma helyzetekbe.

  Valakinek el kellene mondani… meg kellene szólalni… le kellene írni… de hogy fogalmazhatnád meg mindazt, amit nem is látsz, és nem is érted, hogy éppen mi mozgat oda, ahol kikötöttél az életedben?!

  Ha sikerül egyetlen pillanatra behunyni a szemed, megjelennek az érzetek. A saját belső csendedben az érzetek életre kelnek, és nem tesznek mást, csak mesélnek, mesélnek, mesélnek. Elmondják neked a saját történetedet, és ha jól figyelsz, leírhatod, megértheted, rajta keresztül felfedezheted magadat egy új minőségben.

  A saját belső csendedből megfogalmazott történetek gyógyítanak téged, és mindenki mást, akivel megosztod. Hívhatnánk úgy is, hogy: Történet-terápia. Gyógyító történetek, melyek benned születnek meg, te hívod őket életre, a szereplőket te ruházod fel.

  Itt, a táborban megtanulhatod, hogy teremtsd meg magadnak azt a Teret, amiben a történetek megszülethetnek, és megtapasztalhatod, ahogy lépésről-lépésre egyre közelebb kerülsz a saját Lelkedhez, ahhoz aminőséghez, aki életek óta itt van veled, ismeri az összes történetedet.

  Saját írásainkat a http://www.talentumok-lelekebredes.com oldalunkon találod, ajánljuk szeretettel. Írásainkból megjelent három könyvünk: Szívtiszta Vallomás, Végtelen szeretettel és Valaminek vége… és valami új kezdődik el.

  Az Együtt töltött időben:

  -sok-sok írás, alkotás
  -Tér-élmények
  -Tér-élmények
  -önismereti feladatok
  -kreativitás fejlesztés

  Időpont:
  Szeptember 23.-27.-ig
  * szerda 15.00 körül érkezünk és vasárnap 10.00 körül indulunk haza.

  Helyszín: Szentbékálla (Káli medence)

  Részvételi díj: 80.000 ft/fő, ami tartalmazza a szállást 2 ágyas fürdőszobás szobában, napi egyszeri meleg ebédet csütörtök, péntek, szombaton és programon való részvétel díját.

  Létszám maximum 14 fő.

  Érdeklődni, jelentkezni lehet: 20-410-05-07,infovaradiandi@gmail.com

  Szeretettel várunk: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

%d