• Szeptember 8.-12.

A táborban való részvételhez oltási igazolvány nem szükséges.

Vannak szabadon választott és kötelező körök az életünkben. A kötelezőt mindenkinek meg kell tenni, nem lehet előle kitérni, elbújni. A sors figyeli, és felügyeli. Tudja, látja, hogy hol van még megoldandó feladat és oda az embert visszatereli, ha szökni akar, el nem engedi. Nincs az az új ötlet, ami innen kiszabadíthatja, kisegítheti… ez a kör kötelező, mindenkinek meg kell tenni!

A sors óriási, és azt aki saját sorsát elkerüli, bünteti… először csak nem ad meg dolgokat, nem engedi, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy te akarod… később amid van, amid lesz, elveszi. 

Sorsunk útjait, küldetésünket, életfeladatunkat több rendszeren keresztül is megismerhetjük, felfedezhetjük. Ezekben a napokban mi a Napszám, Sorsszám, Személyes év szám, és a bennünk élő aspektusok (személyiség, belső gyermek, Lélek), azaz a BELSŐ ÚT kártya segítségével láthatunk rá összefüggésekre, érthetjük meg, hogy tehetjük meg a legegyszerűbben, leghatékonyabban a kötelező köröket, és ezzel együtt, hogyan válhatunk szabaddá a megfelelő időben.

A szabadságnak van ideje? Bizony van! Akkor válhatunk szabaddá, amikor a kötelezőt megfejlődtük, megtettük. Hogy kinek, mi a kötelező, az sok mindentől függ. Például attól, hogy pontosan mikor születtünk, és ebből adódóan mi az életfeladatunk.

  • feltérképezzük, kibontjuk, és összehasonlítjuk a számainkat, a Belső út minőségeivel
  • megkeressük a hasonlóságokat, különbözőségeket
  • levonjuk a következtetéseket, és ezáltal egy új nézőpont születik meg
  • megkeressük azt a pontot, ahol most tarthatnánk a Belső utunkon a születési számaink függvényében
  • megkeressük azt a pontot, ahol valójában tartunk
  • megkeressük a rendszer segítségével a továbblépési lehetőséget, hogy valóban megékezhessünk arra a pontra, ahol most, ebben az életszakaszban tartanunk kell
  • felkészülünk együtt a tovább vezető útra, hogy az zsákutcáktól mentesen vezessen minket a szabadság felé vezető ösvényen
  • felkészülünk a szabadságra, amit azok élhetnek meg, akik az úton lépésről-lépésre végig mentek, akik teljesítették kötelező körüket

A számaink megadják a koordinátákat, a bennünk lévő fő aspektusok pedig vezetik ennek megfelelően az életünket.

Gyere, és ismerd meg, hogy mi az, az energia mai vezeti az életedet, ismerd meg a buktatókat, pihenőket, kitérőket. Készülj fel arra, ami elkerülhetetlen, és állj készen az indulásra, amikor menni kell! Ismerd meg saját készítésű Belső út kártyáinkat, tanuld meg, hogyan használhatod a hétköznapokban önmagad megértésére, mások segítésére.

Helyszín: Szentbékkálla, utazás egyénileg.

Időpont: 2021. Szeptember 8.-12.  (szerda 15.00-vasárnap 10.00)

Részvételi díj: 80.000 ft/fő, amit 2 részletben lehet befizetni. A részvételi díj tartalmazza a szállás 2 ágyas, fürdőszobás szobákban, csütörtök, péntek, szombaton ebédet, és a szakmai programot.

Érdeklődni, jelentkezni lehet: infovaradiandi@gmail.com

Várunk szeretettel: Váradi Andrea és Dömötör Aletta

0