Amikor úgy érezzük, hogy magunkban már nem találjuk a megoldásokat, saját eszközeink elfogytak, keresni kezdünk. Módszereket keresünk, annak reményében, hogy visszanyerjük egyensúlyunkat, belső harmóniánkat. Keressük azt a módszert, ami közismert, közkedvelt, amiről már hallottunk, amit már valaki említett nekünk.

Reményt keresünk, mert elveszítettük a kapcsolatunkat azzal a részünkkel, ami reményt, hitet, és ezáltal erőt, stabilitást ad nekünk. Lelkünket keressük, az elveszített kapcsolatért küzdünk. Először magunkban egyedül, aztán ha ez nem sikerül, keresünk egy módszert. Segítőt, szakembert. Olyan valakit, aki tudja, érti, hogy ilyenkor mit lehet tenni, hogy lehet a Lélekhez újra kapcsolódni.

Honnan fogod tudni, hogy ki az, aki tud neked segíteni? Melyik módszer lehet az, ami az embert a saját zsákutcájából kivezeti?

El tudod-e nekem hinni, hogy attól függetlenül, hogy te úgy érzed minden elveszett, van kapcsolatod önmagad egy olyan részével, aki képes vezetni, megoldást találni? Ő az a részed, aki képes az áramlásban maradni, az életre mint energiára reagálni, és tudni, hogy ki az, aki valódi segítséget tud neked nyújtani.

Hangtalanul beszél hozzád…amikor elolvasol egy bejegyzést, cikket, vagy látsz egy hirdetést az interneten. Érzéseket közvetít feléd, és talán sosem tudatosul benned, de mindvégig ő vezet. Keresi azt az embert, aki érezd téged, aki képes kapcsolódni veled, aki tudja, látja, hogy hol van a Lelked.

Amikor találkozol vele, olyan izgatott leszel, mint amikor randevúra érkezel…mert nem más ez a találkozás mint egy randevú…a Lelkeddel. Igen, ő az aki megszervezte, ő az, aki vár téged, hogy újra összekapcsolhasson önmagaddal, elveszettnek hitt részeddel.

Itt, és most, ebben a Térben nincs jelentősége a kimondott szavaknak, a történeteknek, és mi mégis beszélgetünk veled. Vagy talán nem is veled, hanem sokkal inkább hozzád…a Lelkedhez. Elmondjuk neki, hogy itt vagy, és szenvedsz. Hogy tőlünk kértél segítséget, de tulajdonképpen tőle. Megmutatjuk neked a hozzá vezető utat, és aztán elengedjük a kezedet, utadra bocsátunk, mert mi hiszünk benned. Tudjuk, hogy a találkozás megtörtént…honnan? Látjuk csillogó szemeidben, érezzük a kimondott szavaidban, hogy most valamit megértettél, és ennek köszönhetően valami megváltozott benned. S most, hogy ez megtörténhetett, már te is tudod, hogy mit kell tenned, merre kell tovább menned, már látod az irányt, a lehetőségeket.

…a kapcsolat helyre állt…Te és a Lelked újra kéz a kézben, együtt az Életben, az áramlásban haladhattok előre.

Nálunk, velünk a tanácsadás, a segítői folyamat ilyen. Ennyi, nem több, és nem kevesebb…

Ha szeretnél találkozni a Lelkeddel, mi megszervezzük a randevút nektek!

Szeretettel várunk, egyeztess időpontot velünk!

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

www.talentumok.com

0