Lélek visszahívás, hazatalálás.

  • Önismereti nap azoknak, akik szeretnének végre hazatalálni Önmagukhoz.
  • Március 26. szombat 10.00-18.00

Amikor elveszítjük a kapcsolatot a saját Isteni részünkkel, elveszik minden tudás amit eddig megtanultunk, amit ebbe az életbe magunkkal hoztunk. Ennek közvetlen következménye, hogy felébrednek kétségeink, félni, szorongani kezdünk, és ezzel megkezdődik az átlag világba zuhanásunk…

Elveszítjük a legbelsőbb, legtisztább kapcsolatot a természetfeletti világgal, önmagunk szubtilis részével.

Kinyílik bennünk egy ajtó, amin keresztül elérnek olyan emberek, és vélemények, melyek a saját utunktól egyre távolabbra sodornak minket. Bár még tisztán tudjuk, hogy mit akarunk, mi a dolgunk, megalkuszunk. Elveszítjük függetlenségünket, egyre kevésbé alkalmazkodunk. Szétaprózódunk, széthullunk.

Ha szeretnél visszatalálni Önmagadhoz, és szükséged van ehhez támogatásra, segítségre, vagy csupán egy megtartó Térre, szeretettel várunk téged!

Megmutatjuk azt az utat, ami lépésről-lépésre egyre közelebb vezet a Lélekhez, önmagad valódi Fényéhez. Az otthoni gyakorláson keresztül újra az az önmagad lehetsz, aki már voltál, legalább egyszer. Tudod akkor, és addig, amíg valami meg nem változtatott benned mindent… Gyere, és segítünk, hogy magadra találhass!

Helyszín: Nadap (Velencei-tó mellett)

Részvételi díj: 20.000 Ft

Érdeklődni, jelentkezni lehet: Váradi Andrea, 06-20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com

%d bloggers like this: